Το Ξυλόκαστρο τίμησε τον Αγιο Βλάση και τον Πρόεδρο

0
137
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Μετά το τέλος της Θ. Λειτουργίας ακολούθησε η Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας του Αγίου, που πραγματοποιήθηκε με τη συνοδεία Τιμητικού Αγήματος της Σχολής Μηχανικού Λουτρακίου, στους δρόμους πέριξ του εορτάζοντα καθεδρικού ναού , Πολιούχου και Προστάτη  της πόλεως του Ξυλοκάστρου, Αγίου Μεγαλομάρτυρα Βλασίου.
Στην λιτάνευση της Ιερας εικόνας παρευρεθησαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος, ο Υφυπουργός Εξωτερικών κ. Τέρενς Σπένσερ Νικόλαος Κουΐκ , οι βουλευτές Κορινθίας Γιώργος Ψυχογιός , Μαρία Θελερίτη , Γιώργος Τσόγκας, και Χρίστος Δήμας, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης , ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Πελοπίδας Καλλίρης,  ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης Ηλίας Ανδρικόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ηλίας Νιάρρος,   o τ. Υπουργός κ. Νίκος Ταγαράς, ο τ. βουλευτής Κώστας Κόλλιας, οι περιφερειακοί Σύμβουλοι κ. Ευριπίδης Γκίατας, Κων/ος Λέγγας κ. Γιώργος Πετρίτσης,κ. Άγγελος Παπαγγελόπουλος,οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Δημήτριος Κάσσιος,  Παναγιώτης Καλύβας,  Εμμανουήλ Αλογογιάννης και Κων/νος Κουσουλός, Δημοτικοί Σύμβουλοι η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ξυλοκάστρου κ. Σπυριδούλα Καραπανάγου, ο Δήμαρχος Κορινθίων κ.Αλέκος Πνευματικός, ο  Διοικητής Πυροσβεστικής Κιάτου , ο Δοιηκητής Α.Τ. Ξυλοκάστρου  , ο πολιτευτής της Ν.Δ. κ Γρηγόρης Καρπούζης, η πολιτευτής της Ν.Δ. κ. Γιώτα Μπάγκα, ο ιατρός κ. Αναστάσιος Γκιολής , ο εορτάζων Πρόεδρος της Μείζονος μειοψηφίας του Δήμου κ. Βλάσιος Τσιώτος, ο Αρχηγός της Ελάσσονος Μειοψηφίας κ. Φάνης Μπρακούλιας,οι τ. Δήμαρχοι Ξυλοκάστρου κ. Δημήτριος Σκούρας και Αντώνης Κλαδούχος και Ευρωστίνης κ. Δημήτριος Δούσκας , ο Πρόεδρος του ΣΑΤΑ κ. Θύμιος Λυμπερόπουλος και  πλήθους πιστών…
Μετά το πέρας της Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας του Αγίου επακολούθησε η επίσημη υποδοχή του Προέδρου της Δημοκρατίας κ.Προκόπη Παυλόπουλου από τον Δημαρχο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης κ. Ηλία Ανδρικόπουλο, στο Δημαρχιακό μέγαρο της πόλης.
.
Στη 12.ΟΟ  ακολούθησε στο Θέατρο “Αγγελος Σικελιανός” η τελετή  ανακήρυξης επίτιμου δημότη Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης της Α.Ε. του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκοπίου Παυλοπούλου..
• Προσφώνηση του Δημάρχου Ξυλοκάστρου -Ευρωστίνης κ. Ηλία Ανδρικόπουλου.
• Aνάγνωση της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου περί ανακήρυξης του Προέδρου της Δημοκρατίας σε Επίτιμο Δημότη Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης από τον Πρόεδρο του Δημoτικού Συμβουλίου κ. Ηλία Νιάρρο.
•Κατά την Αντιφώνηση του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος κατά την  ανακήρυξής του ως επίτιμου Δημότη Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, έστειλε μήνυμα προς τους ευρωπαίους εταίρους της Ελλάδας.
«Η Ελλάδα δεν οραματίζεται το μέλλον της έξω από την Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά και η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν έχει μέλλον και προοπτική, υπό όρους πολιτισμού και Δημοκρατίας, δίχως να έχει στους κόλπους της, και μάλιστα ως πυρήνα της, την Ελλάδα, την ιστορία της, τον πολιτισμό της και την Δημοκρατία της.
Ακόμη ο Προκόπης Παυλόπουλος πρόσθεσε: «Πρέπει να καταλάβουν, όμως, και οι εταίροι μας, ότι η Ελλάδα έχει ανάγκη την αλληλεγγύη τους. Αυτά τα στοιχεία, της αλληλεγγύης και της κοινωνικής συνοχής, πρέπει να τα διαφυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού. Την Ελλάδα που συμβολίζει διαχρονικώς πως στο επίκεντρο του ευρωπαϊκού οικοδομήματος βρίσκεται πάντα ο άνθρωπος, φορέας δικαιωμάτων για την υπεράσπιση της αξίας του και της ελεύθερης ανάπτυξης της προσωπικότητάς του υπό όρους αξιοκρατίας και αριστείας».

Μετά το πέρας της τελετής παρατέθηκε γεύμα  από την Δημοτική αρχή στην αίθουσα συνεδρίων του ξενοδοχείου ΣΙΚΥΩΝ COAST RESORT προς τιμήν της Α,Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας
Ακολούθως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας που συνοδεύεται από την εορτάζουσα και Κορίνθια την καταγωγή (Βραχάτι) σύζυγό του αναχώρησαν  για την τοπική κοινότητα Άνω Συνοικίας Τρικάλων . Κατά την διαδρομή , προς τα Τρίκαλα  ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έκανε ολιγόλεπτη στάση στην πλατεία της Ρίζας όπου τον υποδέχθηκαν η Πρόεδρος κα Βασιλική Κλωνή και μέλη του τοπικού Πολιτιστικού Συλλόγου.
Στις 15.25 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έφθασε στη  Άνω Συνοικία Τρικάλων όπου επισκέφθηκε το αρχοντικό Νοταρά όπου τον υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας κ. Ιωάννης Κορδαλής και η κ. Λίτσα Βαρβιτσιώτη. Στις 15.45 ο κ. Παυλόπουλος έφτασε στην Ιερά Μονή του Αγίου Βλασίου Τρικάλων ,όπου τον υποδέχτηκαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορίνθου κ. κ.  Διονύσιος και η Ηγουμένη της Ι.Μονής, Μοναχή Φιλοθέη Καλδή. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Παυλόπουλος έχει ανεπίσημα επισκεφθεί  αρκετές φορές την Ιερα Μονή.
Στις 16.05 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αναχώρησε για την Αθήνα. 
Πηγή

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn