Ψηφιακά πιστοποιητικά γάμου και βάπτισης από την Εκκλησία!

0
526
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ένα «κλικ» στον υπολογιστή ή το κινητό τηλέφωνο θα είναι αρκετό για την έκδοση πιστοποιητικών αγαμίας, αδειών γάμου, τελέσεως βαπτίσεων, υπεύθυνων δηλώσεων και άλλων εγγράφων μέσα από ειδικές εφαρμογές, οι οποίες πολύ σύντομα θα παρέχουν τη δυνατότητα στους πολίτες να εξυπηρετούνται διαδικτυακά μέσω της Πύλης της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών
www.iaath.gr.

Ο πρωτοσύγκελος της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, αρχιμανδρίτης π. Συμεών Βολιώτης – γενικός διευθυντής όλων των Υπηρεσιών της Αρχιεπισκοπής επισημαίνει ότι «ήδη, έχουν εκσυγχρονιστεί οι υπηρεσίες του κεντρικού Νομικού Προσώπου της Αρχιεπισκοπής -ηλεκτρονικό πρωτόκολλο, αποφάσεις Μητροπολιτικού Συμβουλίου, ψηφιοποίηση αρχείου, Γραφείο προσωπικού, σύστημα οικονομικής διαχείρισης, αναβάθμιση λογιστηρίου κ.ά.- και το προσεχές διάστημα θα δοθούν και ψηφιακές υπηρεσίες για τους πολίτες τόσο σε επίπεδο πληροφόρησης και ενημέρωσης όσο και σε επίπεδο διευκόλυνσης στην έκδοση πιστοποιητικών (αγαμίας, γάμου, βαπτίσεων κ.λπ.) και άλλων διοικητικών εγγράφων».

Επιπρόσθετα, σημειώνει πως «για τον σκοπό αυτό πραγματοποιούνται εντατικά σεμινάρια για τους ιερείς της Αρχιεπισκοπής προκειμένου να είναι άρτια εκπαιδευμένοι στη χρήση αυτών των εφαρμογών».

Στον σχεδιασμό του έργου είχε προβλεφθεί η διάθεση σύγχρονων ηλεκτρονικών υπηρεσιών προς τους πολίτες που απευθύνονται στην ΙΑΑ για την έκδοση διάφορων εκκλησιαστικών πιστοποιητικών και βεβαιώσεων. Οι υπηρεσίες αυτές υλοποιήθηκαν με επιτυχία και πολύ σύντομα (περίπου σε έναν μήνα) οι πολίτες θα έχουν την δυνατότητα να εξυπηρετούνται διαδικτυακά για τη διεκπεραίωση των παρακάτω διαδικασιών μέσω της Πύλης της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών www.iaath.gr.

Ο σχεδιασμός της ψηφιακής πλατφόρμας αφορά, τις υπηρεσίες πληροφόρησης και ενημέρωσης, που είναι η υπηρεσία πλήρους και εμπεριστατωμένης πληροφόρησης για την τέλεση των Μυστηρίων Γάμου και Βάπτισης και η λειτουργία Help Desk σχετικά με ερωτήματα πολιτών που αφορούν στα ανωτέρω Μυστήρια. Επιπλέον, τις υπηρεσίες που παρέχονται από τους Ι.Ν. της Αρχιεπισκοπής, δηλαδή την υπηρεσία ηλεκτρονικής έκδοσης πιστοποιητικού αγαμίας (τύπου Β΄), ηλεκτρονικής έκδοσης αδείας γάμου και ηλεκτρονικής έκδοσης πιστοποιητικού βάπτισης.

Παράλληλα, υπηρεσίες που παρέχονται από το κεντρικό Γραφείο Γάμων και Διαζυγίων της ΙΑΑ, δηλαδή ηλεκτρονικής έκδοσης Πιστοποιητικού Τέλεσης Γάμου και ηλεκτρονικής έκδοσης Πιστοποιητικού Λύσης Γάμου (Διαζευκτηρίου).

Η διαδικτυακή πλατφόρμα έχει υλοποιηθεί με τα πλέον σύγχρονα εργαλεία τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ), τηρεί όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές ασφαλείας, π.χ. ασφαλή σύνδεση του πολίτη μέσω SSL (πρωτόκολλο ασφαλούς διαδικτυακής σύνδεσης), αυθεντικοποίηση χρηστών μέσω της πλατφόρμας της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (ΓΓΠΣ, taxisnet), καθώς επίσης και ετοιμότητα για μελλοντική διασύνδεση με ηλεκτρονικές πλατφόρμες του δημόσιου τομέα, π.χ. Εθνικό Ληξιαρχείο και Εθνικό Δημοτολόγιο (πλατφόρμα ermis.gov.gr).

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn