Aυτός πλήρωσε την μελέτη ανοικοδόμησης της Κορίνθου το 1928!

0
22
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Το Ιστορικό Αρχείο ΠΙΟΠ προβάλλει ένα ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στη ζωή του Βασίλη Ζαχάρωφ
Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) συνεχίζει τις μηνιαίες προβολές ειδικού κύκλου με τίτλο «Ιστορικά ντοκιμαντέρ Ελλήνων δημιουργών», στο Ιστορικό Αρχείο ΠΙΟΠ, στον Ταύρο. Την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου στις 19:00 θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ «Βασίλης Ζαχάρωφ, ο μυστηριώδης Έλληνας της Ευρώπης», του Άγγελου Αμπάζογλου (2006, 55΄), παρουσία του σκηνοθέτη.

Η ταινία επικεντρώνεται στο εμπόριο όπλων στην αρχή του 20ού αιώνα, μέσα από την ιστορία του ελληνικής καταγωγής «βασιλιά της πολεμικής βιομηχανίας», Μπάζιλ Ζαχάρωφ, ο οποίος μετά τον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο θεωρούνταν ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου.
Το σύστημα πώλησης όπλων που δημιούργησε, γνωστό ως «σύστημα Ζαχάρωφ», αποτελεί το επικρατέστερο σύστημα έως σήμερα.
 Γενικά ο Ζαχάρωφ (1849-1936) θεωρείται ομιχλώδης προσωπικότητα και πολλές πτυχές της μας είναι άγνωστες. Με ατελείωτες γνωριμίες και διασυνδέσεις, κινούνταν μεταξύ διαφθοράς, προπαγάνδας, ευεργεσιών και χρηματισμού, χρησιμοποιώντας ένα ευρύ δίκτυο πληροφοριών. Οι τέσσερις υπηκοότητές του (οθωμανική, ελληνική, αγγλική, γαλλική) του έδιναν μεγάλη ελευθερία κινήσεων.

Παράλληλα, όμως, ανέπτυξε και σημαντική φιλανθρωπική δράση. Για παράδειγμα, προσέφερε χορηγίες προς το Ινστιτούτο Παστέρ, που ιδρύθηκε με δική του πρωτοβουλία, ανέθεσε αντισεισμική μελέτη και συνέβαλε στο στήσιμο νέων κατοικιών για τους σεισμοπαθείς της Κορίνθου, παραχώρησε κτίριό του στο Παρίσι για να στεγαστεί η ελληνική πρεσβεία και ενίσχυσε την ελληνορθόδοξη κοινότητα Παρισίων.

 Χάρη σε αυτή τη δραστηριότητα, η Γαλλία τού απένειμε το παράσημο του ανώτερου ταξιάρχη της Λεγεώνας της Τιμής και η Μεγάλη Βρετανία τον έχρισε ιππότη του Μεγαλόσταυρου του Τάγματος του Μπαθ (γι’ αυτό και αποκαλούνταν σερ Μπάζιλ).

Η είσοδος στην προβολή είναι δωρεάν, ωστόσο θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή στο 210 341 8011 (Δευτ.-Παρ. 9:00-17:00), καθώς θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

Ιστορικό Αρχείο ΠΙΟΠ

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn