«Στόχος είναι να φτάσει το τρένο στην Πάτρα το 2019»

0
34
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

«Στόχος είναι να φτάσει το τρένο στην Πάτρα το 2019», δήλωσε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστος Σπίρτζης, ο οποίος σήμερα επισκέφθηκε τα έργα στη σιδηροδρομική γραμμή Κιάτο – Πάτρα και στη συνέχεια τα οδικά έργα της Ολυμπίας Οδού, προκειμένου να επιθεωρήσει την πρόοδο των κατασκευαστικών εργασιών.

Ο υπουργός μετέβη αρχικά στην υπό κατασκευή σιδηροδρομική σήραγγα του Μελισσίου στο τμήμα Κιάτο-Ροδοδάφνη και αμέσως μετά, στο νέο σιδηροδρομικό σταθμό Ξυλοκάστρου: «Ξεκινώ με το σιδηρόδρομο, που εμείς, τον έχουμε ιεραρχήσει πολύ ψηλά στα έργα υποδομής που πρέπει να γίνουν στη χώρα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σπίρτζης. Παρουσία του Γενικού Γραμματέα Υποδομών κ. Γιώργου Δέδε, ο υπουργος ενημερώθηκε για την πορεία των έργων από τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΡΓΟΣΕ κ. Θάνο Βούρδα και ανακοίνωσε, ότι αποδίδεται σε κυκλοφορία η νέα σιδηροδρομική γραμμή με σύγχρονη σηματοδότηση στα τέλη του 2017. Πρόκειται για το τμήμα Κιάτο – Αίγιο (Ροδοδάφνη) μήκους 72 χιλιομέτρων. Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών ανέφερε ακόμη, ότι μέσα στο 2017, θα δημοπρατηθούν και τα έργα ηλεκτροκίνησης της γραμμής.

«Με την ολοκλήρωση αυτού του τμήματος, σημαίνει, ότι θα πηγαίνουμε στο Αίγιο σε μιάμιση ώρα πριν ολοκληρωθεί η ηλεκτροκίνηση, δηλαδή μέχρι το ’19. Και αυτό γιατί θα χρειάζεται να γίνει η αλλαγή μηχανής, δεν έχουμε ηλεκτροκίνηση παντού».

Σημείωσε επίσης ότι: «το έργο για την ηλεκτροκίνηση που θα βγεί μέσα στο ’17 και θα ολοκληρωθεί αρχές του ’19 θα μειώσει πολύ περισσότερο το χρόνο από την Αθήνα μέχρι το Αίγιο, δηλαδή θα είναι περίπου στη μια ώρα και κάτι».

Ο υπουργός, διαπίστωσε ότι βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη τα έργα που αφορούν το υπότμημα Αίγιο – Ψαθόπυργος. Ανέφερε ακόμη, ότι μέσα στον τρέχοντα χρόνο θα υπογραφεί η σύμβαση που περιλαμβάνει τα έργα υποδομής της γραμμής στο υποτμήμα Ψαθόπυργος – Μποζαϊτικα Πάτρα.

Ο κ. Σπίρτζης υπογράμμισε ότι έχει παρέλθει η εποχή που τα έργα ταλάνιζαν την κοινωνία και τους πολίτες. «Οι παθογένειες των απαλλοτριώσεων και των αρχαιολογικών εργασιών αποτελούν παρελθόν για τη χώρα για τα έργα. Ήδη για το κομμάτι του Ψαθόπυργου – Ρίου, αλλά και των νέων έργων που δημοπρατούνται, υπάρχει όρος στο νέο νόμο που ψηφίστηκε το καλοκαίρι από τη Βουλή ότι δεν μπορεί να συμβασιοποιηθεί κανένα έργο αν δεν έχουν ολοκληρωθεί οι απαλλοτριώσεις και αν δεν έχουν γίνει και οι αναγκαίες αρχαιολογικές τομές και εργασίες. Αυτό σημαίνει ότι επιτέλους μαθαίνουμε από τα παθήματα που έχει υποστεί η χώρα και ο ελληνικός λαός. Διορθώνουμε θεσμικά ζητήματα που ταλαιπωρούν για δεκαετίες και τα δημόσια έργα και τους πολίτες και τη χώρα».

Και πρόσθεσε: «Θα ήθελα ακόμη να αναφέρω, ότι εκτός από τη χρηματοδότηση του έργου που διασφαλίστηκε, λύθηκε μετά από δέκα χρόνια το ζήτημα 12 περίπου σημείων – τομής του σιδηροδρομικού έργου με την Ολυμπία Οδό. Κι αυτό ήταν ένας άθλος δέκα χρόνια να μην έχουν λυθεί τέτοιου είδους ζητήματα όταν και ο ΟΣΕ και η ΕΡΓΟΣΕ και οι οδικές μεταφορές και η παραχώρηση ανήκαν στο ίδιο Υπουργείο. Θέλει προσπάθεια δηλαδή για να μην επιλύονται τέτοιου είδους ζητήματα, ή σκοπιμότητα. Τα συμπεράσματα θα τα βγάλετε εσείς», ανέφερε μεταξύ άλλων ο υπουργός Υποδομών από το νέο σιδηροδρομικό σταθμό Ξυλοκάστρου.

Στη συνέχεια ο κ. Σπίρτζης επισκέφθηκε τα οδικά έργα της Ολυμπίας Οδού και συγκεκριμένα τη σήραγγα Παναγοπούλας. Ο Υπουργός ενημερώθηκε για την πρόοδο του έργου, το οποίο προχωράει με δυναμικούς ρυθμούς. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε: «Θα είμαστε σύμφωνα με τον προγραμματισμό. Τα έργα που υπολείπονται με την υπερπροσπάθεια που γίνεται από όλους τους συντελεστές μπορούν να ολοκληρωθούν μέχρι τέλος Μαρτίου».

 Δηλώσεις στο νέο σιδηροδρομικό σταθμό Ξυλοκάστρου

«Βρισκόμαστε στο σιδηροδρομικό σταθμό Ξυλοκάστρου. Ο στόχος και ο προγραμματισμός είναι το έργο του σιδηρόδρομου να έχει τελειώσει μέχρι το Αίγιο ως το Δεκέμβρη του ’17. Αυτό σημαίνει για τους πολίτες ότι σε μιάμιση ώρα από την Αθήνα θα είναι στο Αίγιο. Μέσα στη χρονιά θα βγει και το έργο της ηλεκτροδότησης, ο στόχος είναι το ’19 να μπορούν οι πολίτες από την Αθήνα στην Πάτρα, να φτάνουν σε 1 ώρα και 55 λεπτά.

Ο σιδηρόδρομος είναι μια υποδομή που η Κυβέρνησή μας έχει σε πρώτη προτεραιότητα μαζί με τα Μέσα σταθερής τροχιάς. Σήμερα κάνουμε επιθεώρηση και στα έργα του σιδηρόδρομου και στα έργα της Ολυμπίας Οδού. Είναι πολύ μεγάλη η προσπάθεια που γίνεται από όλα τα μέρη, προκειμένου τέλος Μαρτίου με αρχές Απριλίου να παραδοθούν τα έργα στους πολίτες για χρήση.

Να ξεπεράσει η χώρα την ταλαιπωρία και οι πολίτες που έχουν εδώ και δέκα χρόνια με τη μη ολοκλήρωση αυτών των έργων και να περάσουμε στη νέα γενιά υποδομών, στις νέες υποδομές που έχει ανάγκη η χώρα προκειμένου να προχωρήσει η παραγωγική της ανασυγκρότηση.

Θέλω να τονίσω τον ολοκληρωμένο σχεδιασμό που υπάρχει σε αυτά τα έργα. Μέσω του σιδηροδρομικού δικτύου θα εγκατασταθεί οπτική ίνα σε όλο το μήκος της σιδηροδρομικής γραμμής, θα γίνει διαβούλευση και με την Τοπική Αυτοδιοίκηση για να υπάρχουν συνοδά έργα για να μπορούν οι τοπικές κοινωνίες να χρησιμοποιήσουν με βέλτιστο τρόπο και το σιδηρόδρομο και τον οδικό Άξονα και βέβαια να γίνουν και οι απαραίτητες κοινωνικές υποδομές που απαιτούνται, όπως είναι τα υδραυλικά έργα που πρέπει να συνοδεύουν τόσο μεγάλα έργα.

Δυστυχώς δεν είχαμε ολοκληρωμένες μελέτες όταν παραλάβαμε και είχαν ξεκινήσει αυτά τα έργα και αντιμετωπίσαμε όλες τις στρεβλώσεις τις πάγιες στρεβλώσεις που υπήρχε στο σύστημα παραγωγής δημοσίων έργων.

Πιστεύουμε ότι ξεκινάει μια άλλη εποχή και για τη χώρα και για τα δημόσια έργα.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn