11 βιβλία που μπορούν να βελτιώσουν τη ζωή σου

0
217
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Υπάρχουν βιβλία που σε ταξιδεύουν, βιβλία που συνεισφέρουν στον προβληματισμό και άλλα που μπορούν να αλλάξουν τον τρόπο που βλέπεις και αντιμετωπίζεις την ίδια σου τη ζωή
Λευτέρης Σαββίδης
Υπάρχουν τρόποι να αλλάξει η ζωή μας προς το καλύτερο; Τι είναι εκείνο που μπορεί να συμβάλει στην κατεύθυνση μιας πιο επιτυχημένης καριέρας, αλλά και ισορροπημένης προσωπικής ζωής σε ένα δύσκολο, ανταγωνιστικό και ίσως ψυχοφθόρο περιβάλλον; Ο σύγχρονος άνθρωπος διακατέχεται συχνά από μοναξιά, ανασφάλεια για το μέλλον, αλλά και αίσθηση ματαιότητας και παραίτησης.
AdTech Ad
Οι δύσκολες κοινωνικές και εργασιακές συνθήκες απειλούν τη ζωή των ανθρώπων όπως αυτή είχε διαμορφωθεί μέχρι σήμερα, αλλάζουν τα δεδομένα στο εργασιακό περιβάλλον και προκαλούν έντονη απαισιοδοξία για το αύριο. Την απάντηση σε αυτά και πολλά άλλα ερωτήματα έχει δώσει σε εκατομμύρια ανθρώπους στον κόσμο το life coaching. Εμπνευσμένη από τη μεγαλύτερη ίσως τάση στην αυτοβοήθεια παγκοσμίως, επιλέγουμε με τη βοήθεια της δρος Νάνσυς Μαλλέρου,  της αποκαλούμενης από τα ΜΜΕ και ‘Γκουρού της Ευτυχίας’, 11 βιβλία που δίνουν τη δυνατότητα να βελτιώσει κανείς τη ζωή του.

11. Μεταμορφώστε τη ζωή σας  – Hay Louise

Πραγματοποιήστε τα πιο τολμηρά όνειρα σας. Δημιουργήστε όμορφες σχέσεις. Αντιμετωπίστε με επιτυχία τα επαγγελματικά σας προβλήματα. Βρείτε τη δουλειά που σας ικανοποιεί και σας εκφράζει. Αποκτήστε υγεία χωρίς προβλήματα.
H Hay Louise είναι Αμερικανή συγγραφέας και ιδρυτής του Hay House, εμπνευστής μιας σειράς από βιβλία αυτοβοήθειας τις τελευταίες δεκαετίες. Ξεκίνησε το έργο ζωής της το 1970 στη Νέα Υόρκη, ξεκινώντας από συναντήσεις στην Εκκλησία Church Of Religious Science. Μέσα από τις συγκεντρώσεις αυτές, θρησκευτικού περιεχομένου, αναδείχτηκε σε ιδιαίτερα ικανή ομιλήτρια, με την ικανότητα να επηρεάζει θετικά το ακροατήριο.
Το πρώτο της βιβλίο You Can Heal Your Life, πούλησε το 1984 περισσότερα από 50 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο και παρέμεινε στη λίστα με τα best seller της New York Times επί 13 συνεχόμενες εβδομάδες.

10. Κάντο κι ας φοβάσαι – Suzan Jeffers

Δυναμικές τεχνικές για να μετατρέψεις το φόβο, την αναποφασιστικότητα και το θυμό, σε δύναμη, δράση και αγάπη. Το βιβλίο-φαινόμενο που άλλαξε τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.
Η δρ Susan Jeffers έχει βοηθήσει εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να ξεπεράσουν τους φόβους τους, να βελτιώσουν τις σχέσεις τους και να προχωρήσουν στη ζωή τους με αυτοπεποίθηση και αγάπη. Εκτός από συγγραφέας πολλών διεθνών best sellers, υπήρξε μια από τις πιο δημοφιλείς προσκεκλημένες σε διαλέξεις και συνέδρια, ενώ έδινε συνεχώς συνεντεύξεις στο ραδιόφωνο και στην τηλεόραση.
Αφού μεγάλωσε τα παιδιά της, επέστρεψε στο πανεπιστήμιο και συνέχισε με μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές στην Ψυχολογία. Το συνολικό έργο της, που αποτελείται από δεκαεφτά βιβλία, ασχολείται με προβλήματα όπως το αίσθημα του φόβου, οι δύσκολες σχέσεις, η έλλειψη αυτοπεποίθησης και αγάπης, και προσφέρει πρακτικές οδηγίες για την επίλυσή τους.

09. Αυτό που ξέρω σίγουρα – Oprah Winfrey

«Το ξέρω σίγουρα: Το ταξίδι σου ξεκινά με την επιλογή να σηκωθείς, να βγεις έξω, και να ζήσεις τη ζωή σου στο μέγιστο». Το βιβλίο της διάσημης παρουσιάστριας που έγινε best seller.
Το ξέρω σίγουρα: Το ταξίδι σου ξεκινά με την επιλογή να σηκωθείς, να βγεις έξω, και να ζήσεις τη ζωή σου στο μέγιστο
Ως δύναμη δημιουργίας, μελετήτρια της ανθρώπινης καρδιάς και ψυχής, και υποστηρίκτρια του να ζεις τη ζωή σου όπως τη θέλεις, η Όπρα Γουίνφρι είναι μοναδική. Με το πέρασμα των χρόνων έγραψε ιστορία με ένα θρυλικό τοκ σόου –το πρόγραμμα με την υψηλότερη τηλεθέαση στο είδος του–, δημιούργησε το δικό της τηλεοπτικό δίκτυο και βραβεύτηκε τόσο με τιμητικό πτυχίο από το Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ όσο και με το Προεδρικό Μετάλλιο της Ελευθερίας. Από τις εμπειρίες της έχει αποκομίσει αληθινά μαθήματα ζωής – τα οποία επί δεκατέσσερα χρόνια μοιράστηκε με τις αναγνώστριες του περιοδικού Ο, Το περιοδικό της Όπρα, στην ευρύτατα δημοφιλή στήλη της Αυτό που ξέρω σίγουρα, μία μηνιαία πηγή έμπνευσης και αποκαλύψεων.

08. Oδηγός Life Coaching «Καλύτερα Γίνεται» – Νάνσυ Μαλλέρου

“Κάθε μέρα είναι μια καινούρια ευκαιρία, είναι η δεύτερη ευκαιρία που συχνά ζητάμε από το Θεό”
Η δρ Νάνσυ Μαλλέρου, χαρακτηρισµένη από τα ΜΜΕ ως η «Γκουρού της Ευτυχίας», είναι µία από τις κορυφαίες Life, Business & Executive Coaches στην Ελλάδα. Μέσα από τα σεµινάρια, τις οµιλίες, τα άρθρα και τα βιβλία της έχει επηρεάσει θετικά τη ζωή χιλιάδων ανθρώπων.

Εκτός από την οικογένειά της, είναι παθιασµένη µε την ποιότητα ζωής, την προσωπική βελτίωση και το να βοηθάει τους άλλους να βρουν την αληθινή τους ευτυχία. Πιστεύει ότι η αγάπη, η πρόοδος και η συνεισφορά δίνουν αξία στη ζωή και ότι η ευδαιµονία δεν είναι ο προορισµός αλλά ο τρόπος για να ταξιδεύει.
Είναι coach των οµιλητών των TEDxAthens, ιδρυτικό µέλος και πρόεδρος του ελληνικού παραρτήµατος της Διεθνούς Οµοσπονδίας Coaching (International Coach Federation – Greece Chapter).
Η δρ Νάνσυ Μαλλέρου έχει πτυχίο Γαλλικής Φιλολογίας από τη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών, µεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το European School of Management (Oxford, Paris, Madrid) και Διδακτορικό στις Συνεργατικές Στρατηγικές από το Πάντειο Πανεπιστήµιο. Είναι απόφοιτος του CoachU και έχει ολοκληρώσει διάφορα σεµινάρια του τµήµατος διαρκούς εκπαίδευσης του Harvard Medical School.
Για περισσότερο από µία δεκαετία έχει εργαστεί στο Πάντειο Πανεπιστήµιο ως καθηγήτρια Μάρκετιγκ και ως υψηλόβαθµο στέλεχος Επικοινωνίας & Μάρκετιγκ σε πολυεθνικές εταιρείες.

07. Ξυπνήστε το γίγαντα μέσα σας – Anthony Robbins

Ο Άντονι Ρόμπινς, αυθεντία στην ψυχολογία της ηγεσίας, στην προσωπική μεταμόρφωση και στην επιχειρηματική ανάκαμψη, έχει ως σκοπό της ζωής του να βοηθάει ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να ανακαλύψουν και να αναπτύξουν τις δικές τους μοναδικές αρετές.
Πάνω από ένα εκατομμύρια αντίτυπα έχει πουλήσει στις Ηνωμένες Πολιτείες.
και ο Θεός πήρε μια μέρα ρεπό
Στις 469 σελίδες του βιβλίου, με ύφος φιλικό και σε πρώτο πρόσωπο, συνδυάζοντας τα πορίσματα της νευροεπιστήμης αλλά και των προσωπικών εμπειριών του, μιλάει για τα όνειρα του καθενός και την αντίληψη περί πεπρωμένου, για τη δύναμη που διαμορφώνει τη ζωή, για τις αντιφάσεις της δημιουργίας και της καταστροφής, για το πώς μπορεί η αλλαγή στην πορεία του καθενός να αλλάξει σε μια στιγμή, για το ψυχικό και σωματικό πόνο, για το κώδικα συμπεριφοράς ακόμα και την ξεκούραση και τη διασκέδαση αφού, όπως λέει χαρακτηριστικά «και ο Θεός πήρε μια μέρα ρεπό».

06. Οι περιοχές των σφαλμάτων σας – Dyer W. Wayne

Η ζωή είναι για να τη ζεις! Αυτό είναι το μήνυμα του βιβλίου. Πόσοι είναι αυτοί που παρόλο που ξέρουν ότι βρίσκονται σε λάθος δρόμο, λάθος επάγγελμα, λάθος περιβάλλον, ακόμα και λάθος σχέση, κάνουν το μεγάλο και τολμηρό βήμα να επανεξετάσουν τον εαυτό τους και τις πραγματικές επιθυμίες του και να ξεκινήσουν να κάνουν αυτό που πραγματικά θέλουν; Στις «Περιοχές των σφαλμάτων σας» ο Δρ. Γουαίην Ντύερ (. . .) σου δείχνει πώς να μάθεις να είσαι ο εαυτός σου και να ζεις με τον τρόπο που πραγματικά θα ήθελες να ζεις – ακόμα κι αν είναι να ονειροπολείς δίπλα στο τζάκι ή να κατακτάς βουνοκορφές.
O Δρ. Dyer W. Wayne είναι ένας διεθνώς αναγνωρισμένος συγγραφέας και ομιλητής στο πεδίο της αυτοβελτίωσης. Έχει γράψει περισσότερα από 30 βιβλία, έχει κάνει πολλές ηχητικές παραγωγές και βίντεο και έχει εμφανιστεί σε χιλιάδες τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά προγράμματα.
05. Ho’oponopono: The Hawaiian Forgiveness Ritual as the Key to Your Life’s Fulfillment – Ulrich E. Dupree
Πρόκειται για έναν οδηγό που δίνει συνοπτικά το τελετουργικό της χαβανέζικης τελετής της συγχώρεσης που προσφέρει τα απαραίτητα εργαλεία ώστε να δημιουργεί κανείς θετικά αποτελέσματα στην καθημερινή του ζωή. Κάθε ένας από εμάς είναι βαθιά συνδεδεμένος με τους άλλους, όσο κι αν αισθάνεται μόνος και αποκομμένος, μπορεί να περάσει από τα τέσσερα στάδια της συγνώμης, της συγχώρεσης, της αγάπης και της ευχαριστίας.

04. The Gift – Poems by Hafiz the Great Sufi Master

Η συγγραφέας Ελίζαμπεθ Γκίλμπερτ ο επέλεξε ως ένα από τα 10 αγαπημένα της βιβλία. Ο Hafiz, περισσότερο από κάθε άλλο Πέρση ποιητή, διεύρυνε τις μυστικιστικές θεραπευτικές διαστάσεις της ποίησης. Τα ποιήματά του ήταν πολλές φορές εκστατικά, τραγούδια αγάπης από το Θεό στον αγαπημένο του κόσμο. Δεν είναι τυχαίο που πολλοί τον αποκαλούν “την αόρατη γλώσσα”.
Μια από τις ποιητικότερες και θρησκευτικές φωνές του Ισλάμ που αγγίζει όλα τα σημεία της ολοκλήρωσης: το κουράγιο, το θάρρος της αγάπης που αγγίζει τις ζωές, την βαθιά γνώση, την γενναιότητα.

03. Μυστική οδύσσεια – Ιουλία Πιτσούλη

Η Οδύσσεια του Ομήρου, το αρχετυπικό αυτό κείμενο που αποτελεί μια αστείρευτη πηγή έμπνευσης από όπου σκύβει και πίνει ολόκληρη η Ανθρωπότητα, έχει πολλαπλά επίπεδα ανάγνωσης. Και κρύβει πολλά μυστικά… Μετά από μελέτη επτά ετών, μοναδική στα παγκόσμια δεδομένα, η Ιουλία Πιτσούλη μας παρουσιάζει μια εντελώς νέα ερμηνεία της “Οδύσσειας”, αποκωδικοποιώντας την ετυμολογία των ονομάτων, τη σημειολογία των τόπων και των περιστατικών και ακολουθώντας τον προπάτορα Οδυσσέα και τον Όμηρο στον μυστικό δρόμο για την αφύπνιση του νου και την απόδρασή του από τις απατηλές ψευδαισθήσεις. Ανακαλύψτε και εσείς τα μυστικά κλειδιά της απελευθέρωσης που είναι κρυμμένα στα λόγια του Ομήρου και διευρύνετε τα όρια της κατανόησής σας για την αληθινή φύση των πραγμάτων. Απαντήστε σε προσεκτικά επιλεγμένες ερωτήσεις «προσωπικής ανίχνευσης» και ακολουθήστε αυτόν τον εκπληκτικό “Οδηγό Αυτογνωσίας” που δείχνει τον δρόμο για την επιστροφή στην Πνευματική μας Πατρίδα.
Η Ιουλία Πιτσούλη είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Το πρώτο της βιβλίο “Έλληνες, οι θεοί της Αιγύπτου” κυκλοφόρησε το 1995. Ταξιδεύει συχνά στις τέσσερις άκρες της Γης συλλέγοντας στοιχεία για τα άρθρα και τα βιβλία της, ενώ παράλληλα δίνει διαλέξεις και ειδικά σεμινάρια. Από το 1977 δίνει διαλέξεις και ειδικά σεμινάρια και συντονίζει ομάδες αυτογνωσία με επίκεντρο την ελληνική μυθολογία και τα μαθήματα θαυμάτων (Course in Miracles).

02. Ο γλάρος Ιωνάθαν Λίβινγκστον – Bach Richard D.

Αυτή η Νέα Εκδοση περιλαμβάνει το Συμπλήρωμα-Επίλογο που έγραψε ο συγγραφέας για τη συμπλήρωση 20 ετών από την αρχική έκδοση. Εκδόθηκε σε ειδικές διαστάσεις και χρησιμοποιήθηκε ειδικό διαφανές χαρτί για τις φωτογραφίες που δείχνουν το πέρασμα από τη μια διάσταση στην άλλη, για να παρακολουθούμε το παρελθόν που ξεθωριάζει και το μέλλον που διαφαίνεται. Η μετάφραση και η δομή του βιβλίου κάνει τη Νέα Ελληνική Έκδοση μοναδική.
Ο Richard Βach γεννήθηκε το 1936 από τον Roland Robert και την Ruth Helen Bach και είναι δις δις δις (πόσα να βάλω ακόμα;) εγγονός του γνωστού συνθέτη κλασσικής μουσικής JS Bach που όλοι γνωρίζουμε. Τελείωσε το κολέγιο Long Beach το 1955. Ήταν πιλότος, παντρεύτηκε την πρώτη του σύζυγο και απέκτησαν 6 παιδιά, στη συνέχεια χώρισε και άφησε την οικογένειά του επειδή, κατά ένα μέρος, δεν πίστευε στο γάμο. Ένα από τα παιδιά του, ο Jonathan, έγραψε ένα βιβλίο για τον πατέρα που δεν γνώρισε ποτέ με τίτλο Above the Clouds.

01. Ο Καπετάν Μιχάλης – Νίκος Καζατζάκης

Η δράση τού μυθιστορήματος εκτυλίσσεται στα 1889 στην Κρήτη, όπου οι υπόδουλοι Έλληνες επιχειρούν με έναν καινούργιο ξεσηκωμό να λευτερωθούν από τον τουρκικό ζυγό. Ο Καζαντζάκης απεικονίζει το δράμα που συνεπαίρνει έναν ολόκληρο λαό, δίνοντας σε κάθε φάση του ένα αδρό ανάγλυφο και μιαν ένταση που καθιστούν αξέχαστα όλα τα επιμέρους επεισόδια, στο μεγαλύτερο μέρος τους τραγικά, παρ’ όλο που ο συγγραφέας συχνά εισάγει με τέχνη μια χιουμοριστική νότα.

Πρόκειται για το βιβλίο από την κλασική ελληνική λογοτεχνία που “μιλά ακόμη” στην Δρ. Μαλλέρου και προσφέρει σημαντική πνευματική βοήθεια σε όποιον το διαβάσει.
Πηγή

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn