Τιμήθηκε ο Αγρότης της Χρονιάς στο Λουτράκι

0
40
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ένας αγρότης που έχει µάθει να θέτει µετρήσιµους στόχους και να τους υλοποιεί, ο Δηµήτρης Σχοινοπλοκάκης από τις Λουσακιές Χανίων, ο οποίος εδώ και 20 χρόνια επενδύει στον ελαιώνα και τον αµπελώνα ήταν το τιμώμενο πρόσωπο μιας λαμπρής τελετής που διοργάνωσε ο όμιλος Green Box και η Agrenda, το Σάββατο 21 Ιανουαρίου στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου.

Μαζί του, τα φώτα της δημοσιότητας μοιράστηκαν ο Κτηνοτρόφος της Χρονιάς Γιώργος Μαγιώνας, προβατοτρόφος από το Λιβάδι Ολύμπου και η Συλλογική Προσπάθεια της Χρονιάς, η Ομάδα Παραγωγών Φρούτων και Λαχανικών Σταφυλιού «Σύμβολο», από την Καβάλα.

Ευγενής, πρόσχαρος και υπερδραστήριος, ο Αγρότης της Χρονιάς, ∆ηµήτρης Σχοινοπλοκάκης, από τις Λουσακιές Χανίων, παρέλαβε το βραβείο του από τον εκδότη και διευθυντή της Agrenda, Γιάννη Πανάγο και εμφανώς συγκινημένος ευχαρίστησε για την τιμή που του έγινε τον όμιλο της Greenbox αλλά και την οικογένειά του για τη στήριξη που του παρέχει από το ξεκίνημά του. Εδώ και 20 χρόνια, ο Δημήτρης Σχοινοπλοκάκης επενδύει µε σύνεση στον ελαιώνα και τον αµπελώνα του. Το πιο δυνατό όπλο στη φαρέτρα του, σύµφωνα µε τον ίδιο, είναι η συνειδητή επιλογή του για 100% βιολογική καλλιέργεια. Το επόµενο βήµα του είναι η δηµιουργία του δικού του ελαιοτριβείου.

Αυτός ο τόπος θα πάει μπροστά μόνο με την παραγωγή, ήταν το μήνυμα του Κτηνοτρόφου της Χρονιάς Γιώργου Μαγιώνα, ο οποίος δεν παρέλειψε να εκφράσει τα ευχαριστήριά του στον εκδότη της Agrenda, Γιάννη Πανάγο και στην οικογένειά του, μετά την παραλαβή του βραβείου του.

Το βραβείο της Κτηνοτροφικής Εκμετάλλευσης της Χρονιάς απονεμήθηκε στο Γιώργο Μαγιώνα από το Σάββα Μπαλουκτσή, Πρόεδρο ΣΕΑΜ. Ο Γιώργος Μαγιώνας το 2005 απόφασισε να επιστρέψει στο χωριό του και στην οικογενειακή παράδοση, το Λιβάδι Ελασσόνας, και να ασχοληθεί µε την κτηνοτροφία ενώνοντας τη νεανική ορµή του µε την οµάδα των κτηνοτρόφων που δηµιούργησαν το 2007 το Συνεταιρισµό «Βοσκός» στον Όλυµπο.

Για την «Καλύτερη Συλλογική Προσπάθεια της Χρονιάς», τιμήθηκε η Οµάδα Παραγωγών Φρούτων και Λαχανικών Σταφυλιού «Σύµβολο». Το βραβείο το παρέδωσε ο Νίκος Κυριακίδης, Εμπορικός Διευθυντής της Yara Hellas, που ήταν ο μεγάλος χορηγός της εκδήλωσης. Ο Πρόεδρος του ∆ιοικητικού Συµβουλίου της Ο.Π. «Σύμβολο», Νίκος Μαυρίδης, ευχαρίστησε τα μέλη της Ομάδας και αφιέρωσε το βραβείο στις γυναίκες που εργάζονται στο συσκευαστήριο και στους εργάτες γης.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn