Αυτό που θέλουν οι γυναίκες, ή αλλιώς μία «βουτιά» στην γυναικεία σκέψη

0
35
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Οι ανθρώπινες σχέσεις είναι ένα κουίζ για γερούς λύτες και το EThe Magazine του EleftherosTypos.gr θα προσπαθήσει να τις σκιαγραφήσει.

Γράφει η Ελισάβετ Λογοθέτη

Ιδιαιτέρως όταν πρόκειται για ερωτικές, που περιλαμβάνουν τόσο το φιλικό όσο και το σεξουαλικό κομμάτι, κανείς δεν μπορεί να μιλήσει με απόλυτη ακρίβεια προκειμένου να δώσει συμβουλές για να έρθει η επιτυχία, δηλαδή η απόλυτη ευτυχία στο ζευγάρι.

Και επειδή απόλυτη ευτυχία δεν υπάρχει και κανείς δεν μπορεί να δώσει ακριβείς συμβουλές, γίνονται οι έρευνες που σκοπό έχουν να καταδείξουν το πώς βλέπουν τα σύγχρονα ζευγάρια την κοινή τους ζωή.

Εν προκειμένω δεν θα μιλήσουμε γενικότερα αλλά θα επικεντρωθούμε στη σεξουαλική ζωή των σύγχρονων ζευγαριών αποκαλύπτοντας τα μικρά μυστικά που κατά πάσα πιθανότητα το έτερο ήμισυ σας κρύβει.

Η έρευνα με τίτλο «Ζευγάρια και Μοντέρνες Σχέσεις» που διενεργήθηκε σε 5.000 ενήλικες και τα στοιχεία που προέκυψαν δημοσιεύτηκαν σε επιστημονικά περιοδικά και εικονογραφήθηκαν στο 9gag, μας κάνει «να δούμε μέσα από την κλειδαρότρυπα» τη ζωή των διπλανών αλλά και μας βοηθά να ανακαλύψουμε κομμάτια της σεξουαλικότητας μας και να ξανασκεφτούμε εκείνες τις πρακτικές που είχαμε απορρίψει.

Σύντροφοι και απιστία

Ξεκινώντας, θα αναφερθούμε σε ένα ζήτημα που απασχολεί τόσο τους άνδρες όσο και τις γυναίκες, για διαφορετικούς λόγους. Στην ερώτηση «είπες ποτέ ψέματα στον σύντροφο σου για τον αριθμό των πρώην συντρόφων σου;» οι γυναίκες σε συντριπτικό ποσοστό το παραδέχτηκαν (79,2%) με ειλικρινείς να είναι μόλις το 20,8%. Στον αντίποδα βρίσκονται οι άνδρες που δεν φαίνεται να έχουν και… κόλλημα με το συγκεκριμένο ζήτημα αφού το 50,3% είπε ψέματα και το 49,7% την αλήθεια.

Άξιο αναφοράς είναι και τα αναλυτικότερα στοιχεία που προέκυψαν από την συγκεκριμένη ερώτηση και αφορούν όσους είπαν ψέματα. Το 30,2% τόσο των ανδρών όσο και των γυναικών απάντησαν πως είπαν ένα μεγάλο ψέμα αφού ο αριθμός που υποτίθεται ότι αποκάλυψαν στον σύντροφο τους δεν είχε καμία σχέση με την πραγματικότητα. Το 59,6% είπε πως «έκοψε» τον αριθμό στη… μέση ενώ το 10,1% πως παραποίησε λίγο την αλήθεια.

Από την έρευνα προκύπτει πως οι γυναίκες είναι περισσότερο μονογαμικές αφού το 69,1% απάντησε πως δεν απάτησε τον σύντροφο με τον οποίο είναι μαζί αυτή την χρονική στιγμή ενώ το 30,9% είναι πιο… άτακτο. Όσον αφορά τους άνδρες, το 59,6% είπε πως δεν έχει απατήσει την τωρινή του σύντροφο σε αντίθεση με το 40,4%.

Πόσες φορές υπέκυψαν στο… παράνομο; Μόνο μια φορά απάντησε το 16,4%, συνεχώς το 31,2% και την… διπλωματική απάντηση «πάνω από μία φορά» έδωσε το 52,4% των απίστων.

Όμως με ποιον υποκύπτουν και απιστούν; Το 49,9% απάτησε τον σύντροφο του με κάποιον… άσχετο, το 23,8% με φίλο του συντρόφου, το 22,4% με συνάδελφο και το 3,9% με ένα μέλος της οικογένειας του παρτενέρ!

Γιατί επέλεξαν να απιστήσουν.

Οι βασικοί λόγοι που προέκυψαν από την έρευνα είναι 4 και είναι οι εξής:

Δεν περνάγαμε καλά

Δεν κάναμε αρκετό σεξ

Ο σύντροφος μου με απάτησε πρώτος

Ο παρτενέρ μου δεν με ικανοποιεί σεξουαλικά

Σεξουαλικές πρακτικές

Μία ερώτηση που τέθηκε στα ζευγάρια που συμμετείχαν στην έρευνα είναι η εξής: «θα συμμετείχες σε όργιο με τον σημερινό παρτενέρ σου;» το 56% απάντησε πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση, το 24,1% πως θα το έκανε αν είχε πιει αλκοόλ και το 19,9% μόνο αν τα άλλα ζευγάρια που συμμετείχαν τους έλκυαν σεξουαλικά.

Τα ζευγάρια που έχουν ευτυχισμένη σεξουαλική ζωή αποκάλυψαν και τις πρακτικές που ακολουθούν για να περνούν καλά:

α) Χρησιμοποιούν σεξουαλικά βοηθήματα

β) Κάνουν πρωκτικό σεξ

γ) Μιλούν πρόστυχα

δ) BDSM

Οι συμμετέχοντες αποκάλυψαν και τα τρία πράγματα που τους αρέσει να κάνουν με τον σύντροφο τους πριν έρθει η σεξουαλική επαφή. Ποια είναι αυτά; Το να πίνουν μαζί αλκοόλ, καφέ και να κάνουν ναρκωτικά.

Κεφάλαιο γυναίκες

Όσον αφορά την αμφισεξουαλικότητα στις γυναίκες, ένα ζήτημα που αρκετά έχει τεθεί, το 72,3% θα δοκίμαζε να κάνει τρίο με μία άλλη γυναίκα ενώ το 27,7% το αποκλείει.

Υπάρχουν και κάποια πράγματα που οι γυναίκες δεν τα προτιμούν στους συντρόφους τους:

    Να είναι πολύ «χύμα»

2. Να κάνει πολύ φασαρία

3. Να έχει μικρή πλάτη

4. Να μην έχει ωραία οπίσθια

Και άνδρες… προσοχή! Τι αρέσει στις γυναίκες να ακούν κατά την διάρκεια της σεξουαλικής επαφής. Οι περισσότερες θέλουν οι σύντροφοί τους να τις διατάζουν να τους αποκαλούν μπαμπάκα (!), να τους λένε πόσο… σκληρό είναι και πόσο πολύ το απολαμβάνουν.

Τι δεν αρέσει καθόλου στις γυναίκες κατά την διάρκεια του σεξ και το κάνουν οι σύντροφοι τους; Οι απαντήσεις τους είναι οι εξής:
α) Περίεργοι ήχοι

β) Μικρό πέος

γ) Πρόωρη εκσπερμάτωση

δ) Συχνή αλλαγή στάσεων

Οι κρυφές σκέψεις

Και τώρα έρχεται το μεγάλο ενδιαφέρον. Ποια είναι τα τρία σωματικά χαρακτηριστικά που προκαλούν τις γυναίκες για να δώσουν την ευκαιρία σε έναν άνδρα; Το πρώτο είναι το μεγάλο πέος, το δεύτερο να είναι αθλητικός και το τρίτο ψηλός. Τι κοιτούν οι άνδρες; Αν έχει υγιή σωματική διάπλαση, αν έχει μεγάλα οπίσθια και στητά στήθη.

Τους περισσότερους τους απασχολεί τι κάνει ο σύντροφος τους πίσω από την πλάτη τους και η έρευνα έρχεται για να αποκαλύψει τα μικρά «βρώμικα» μυστικά. Φαίνεται πως οι περισσότεροι τείνουν προς την απιστία –σε περίπτωση που κρύβουν κάτι- μιας και χρησιμοποιούν εφαρμογές για να βρουν συντρόφους (Tinder κλπ), βλέπουν πορνό, σκέφτονται για το σεξ με τον πρώην και μιλούν κρυφά μαζί του!

Ποια είναι τα περίεργα πράγματα που σκέφτονται τα ζευγάρια κατά την διάρκεια του σεξ;

1.  Αθλήματα

2. Δουλειά

3. Τηλεόραση

4. Πορνό

5. Πρώην

6. Φαγητό

Όταν τα ζευγάρια δεν κάνουν σεξ και χωρίζουν

Οι καταστάσεις που οδηγούν τα ζευγάρια στο να μη θέλουν να κάνουν σεξ, είναι τρεις: επίσκεψη οικογενειακού προσώπου, hungover και πείνα.

Αναφορικά με τους σεξουαλικούς λόγους που οδηγούν στον χωρισμό είναι οι εξής:

 1 Μείωση σεξ

2. Έλλειψη στοματικού σεξ

3. Έλλειψη πρωινού σεξ

4. Προτίμηση στον αυνανισμό και στη θέαση πορνογραφικών ταινιών

Η έλλειψη σεξ είναι μεγάλη και γι αυτό έρχονται τα ρομπότ!

Όσον αφορά την σεξουαλική επιθυμία στα δύο φύλα, το 78,1% και το 35,3% των γυναικών θέλουν περισσότερο σεξ.

Τέλος, μία παράδοξη διαπίστωση που βγαίνει από μία την εξής… τρελή ερώτηση: «Θα αντικαθιστούσες τον παρτενέρ σου με ένα ρομπότ του σεξ αν η εμπειρία ήταν καλύτερη;». Το 49,6% των γυναικών και το 71,3% των ανδρών απάντησαν ναι!

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn