10 πράγματα που δεν σου λένε οι σεφ

0
28
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Μαγειρεύουν οι σεφ όταν είναι άρρωστοι; Το ψωμί του κουβέρ που δεν τρως το πηγαίνουν σε άλλο τραπέζι; Τι τρώνε όταν βγαίνουν έξω; Σεφ από όλα τα μήκη και πλάτη της Γης αποφάσισαν να μας λύσουν τα παραπάνω ερωτήματα και μερικά ακόμη –10 για την ακρίβεια– με ειλικρίνεια που σκοτώνει!

Είναι πολύ πιο εκλεκτικοί από όσο νομίζουμε…
Συκώτι, αχινοί, τυρί τόφου, μελιτζάνες και στρείδια βρίσκονται στην κορυφή της λίστας με τις τροφές που δεν θέλουν να βλέπουν ούτε ζωγραφιστές στο πιάτο τους! Μόνο ένα 15% δήλωσε με καμάρι ότι δεν έχει πρόβλημα και τρώει τα πάντα!

…αλλά τσαντίζονται με τους εκλεκτικούς πελάτες

Πάνω από το 60% δήλωσε ότι ανεβάζει πίεση όταν οι πελάτες ζητούν να αντικατασταθεί ή να παραλειφθεί κάποιο υλικό από τα πιάτα που σερβίρουν.

Αποφεύγουν κοτόπουλο και ζυμαρικά όταν τρώνε σε άλλα εστιατόρια

Γιατί; Η πλειονότητα λέει ότι αυτά τα πιάτα χρεώνονται πολύ περισσότερο από όσο πραγματικά αξίζουν και δεν έχουν και μεγάλο γευστικό ενδιαφέρον.

Πετάνε τη σκούφια τους για fast food
Ποια πτυχία και αστέρια Michelin… Η αγαπημένη fast food αλυσίδα των περισσοτέρων είναι τα Wendy’s.

Και… από κατσαρίδες πώς πάμε;
Δυστυχώς καλά! Το 75% των σεφ παραδέχεται ότι έχει εντοπίσει αρκετές φορές τα σιχαμερά έντομα στην κουζίνα του, όσο κι αν πασχίζει να τη διατηρεί αστραφτερή κάθε μέρα όλη μέρα! Και σε κλίμακα από 1 έως το 10, οι κουζίνες τους παίρνουν βαθμολογία από 8 και πάνω για την καθαριότητά τους.

Τα άθικτα ψωμάκια ίσως καταλήξουν σε άλλο τραπέζι
Λίγοι, μόλις 3 σεφ, παραδέχτηκαν ότι το ανέγγιχτο πανέρι με τα φουρνιστά καλούδια του κουβέρ πηγαίνει στους επόμενους πελάτες χωρίς δεύτερη σκέψη!

Τα vegetarian πιάτα επιδέχονται «γευστικές αλλαγές»
Περίπου το 15% των σεφ υποστηρίζει ότι τα χορτοφαγικά πιάτα δεν είναι και τόσο χορτοφαγικά! Κάπου θα πέσει μέσα και λίγος ζωμός από κρέας ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων, για να γίνει πιο νόστιμο!

Σιχαίνονται να δουλεύουν Πρωτοχρονιά

Και πώς όχι άλλωστε! Δεύτερη χειρότερη μέρα τους είναι του Αγίου Βαλεντίνου, αν και αρκετοί δήλωσαν ότι τους αρέσει όταν γίνονται προτάσεις γάμων στο εστιατόριό τους τη συγκεκριμένη μέρα.

Με πυρετό ή ακόμα και με κομμένο δάχτυλο αυτοί θα μαγειρέψουν!
Βρέξει χιονίσει κάνουν το καθήκον τους! Η μόνη περίπτωση να μην εμφανιστούν στη δουλειά είναι μόνο όταν έχουν οριζοντιωθεί σε κάποιο κρεβάτι νοσοκομείου – ούτε καν του σπιτιού τους!

Ο κανόνας των 5 δευτερολέπτων ισχύει και παρα-ισχύει

Τι λέει αυτός ο κανόνας; Όταν ένα τρόφιμο πέσει στο πάτωμα, χρειάζονται 5 δευτερόλεπτα για να μολυνθεί από μικρόβια. Οι περισσότεροι σεφ λοιπόν δηλώνουν σβέλτοι –σαν τον Φλας Γκόρντον– σηκώνουν ό,τι έχει πέσει στο πάτωμα και το μαγειρεύουν σαν να μην τρέχει τίποτα.

olivemagazine.gr

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn