Πισιμίσης: “Κάποιοι έντεχνα δηλητηρίασαν όλη την εβδομάδα τα παιδιά”

0
16
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Δεν είμαστε αθλητικό μπλόγκ για να καταγράφουμε κάθε λεπτό την επικαιρότητα.
Ο αθλητισμός όμως είναι ένα μεγάλο κομμάτι της κοινωνικής μας ζωής και παρεμβαίνουμε σε κάποια θέματα που τα θεωρούμε σοβαρά.
Πριν λίγες ημέρες παρουσιάσαμε μία συνέντευξη με τον ισχυρό άνδρα του ΑΟ Ζευγολατιού κ.Θανάση Πισιμίση..Μας είχε πεί ότι επικεφαλής μίας ομάδας φίλων είχαν την διάθεση να βάλουν λεφτά στην Κόρινθο και το καλοκαίρι να πάρουν την διοίκηση της ερασιτεχνικής αλλά ιστορικής ομάδας του ΠΑΣ Κόρινθος.
Το Σάββατο το απόγευμα στον Συνοικισμό, ο κ.Πισιμίσης και κάποιοι φίλοι του δέχθηκαν λεκτική (και μόνο) επίθεση απο φιλάθλους αλλά και μέλη της διοίκησης του σωματείου.
Η αιτία ήταν σύμφωνα με δηλώσεις του, η μη ενίσχυση της ομάδας και η παραμονή παικτών στην Ελλάδα Βέλου, οι οποίοι στο τέλος του μήνα θα πάρουν μεταγραφή για το ΑΟ Ζευγολατιού.
Ο κ.Πισιμίσης σε σχετική μας ερώτηση σήμερα το πρωί για όλα αυτά έδωσε απαντήσεις που σίγουρα, θα τύχουν μεγάλης συζήτησης.

“Εμείς δώσαμε τα χρήματα όταν μας ζητήθηκαν”
Θ.ΠΙΣΙΜΙΣΗΣ: “Εγώ για να μάθουν οι φίλοι της Κορίνθου, δεν έχω ούτε διοικητικά, ούτε αγωνιστικά την ευθύνη για την ιστορική ομάδα της πόλης.
Μαζί με μία ομάδα φίλων μου,πριν απο λίγες ημέρες δώσαμε χρήματα, ένα σεβαστό ποσό στην διοίκηση του ΠΑΣ και υπάρχουν τα χαρτιά για αυτό, επειδή τα είχε ανάγκη.
Οπως έχω ξαναπεί, η ζωή μου, η διαδρομή μου στις επιχειρήσεις και την κοινωνία είχαν, έχουν και θα έχουν διαφάνεια.
Είχα πεί απο την αρχή ότι στην Γενική συνέλευση της ομάδας το καλοκαίρι, θα έκρινα αν μπορούσα να διεκδικήσω την προεδρεία της ομάδας και τότε θα το σκεφτόμουν. Αυτό θα γινόταν όμως υπο προυποθέσεις.Και οι προυποθέσεις ήταν ότι στην νέα διοίκηση και νέα ομάδ, δεν θα υπήρχε ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ απο την σημερινή διοίκηση ή οτιδήποτε άλλο. Αυτό το ήξεραν όλοι, όταν δίναμε τα χρήματα.”

“Κοιτώ μόνο την ομάδα μου το Ζευγολατιό”
ΕΡΩΤΗΣΗ: Αλλαξε κάτι μετά το Σάββατο;
Θ.ΠΙΣΙΜΙΣΗΣ: Πολλά. Εγώ πλέον κάνω την προσπάθεια μου για την πόλη μου το Ζευγολατιό.Δηλώνων υπεύθυνα ότι ο ΑΟ Ζευγολατιού, στον Β’ γύρο θα έχει άλλη εικόνα και θα είναι άλλη ομάδα. Ολα τα υπόλοιπα που λέγονται εξυπηρετούν μόνο αυτούς που κάνουν κακό στον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο.”
ΕΡΩΤΗΣΗ: Ποιός ήταν πιστεύετε ο λόγος που δεχθήκατε λεκτική επίθεση;
Θ.ΠΙΣΙΜΙΣΗΣ: “Πρέπει να ξεκαθαρίσω κάτι σημαντικό για τους υπό μεταγραφή στο Ζευγολατιό παίκτες. Αυτή μέχρι την ώρα που θα έχουν το δελτίο και την ελευθέρας τους στο χέρι ανήκουν στις ομάδες τους.και παίζνουν για αυτές.
Εγώ δεν συμβιβάζομαι, δεν συνομοτώ και δεν κάνω διαπλοκές!
Ολοι είμσστε στην δημόσια πασαρέλα και όλοι κρινόμαστε. Στην ζωή κερδίζει ο καλύτερος.

 “Κάποιοι έντεχνα δηλητηρίασαν όλη την εβδομάδα τα παιδιά”
ΕΡΩΤΗΣΗ: Αυτός ήταν ο λόγος;
Θ.ΠΙΣΙΜΙΣΗΣ: Για όσα έγιναν το Σάββατο στο γήπεδο του Συνοικισμού θα πώ τα εξής:
Τα νέα παιδιά  που αγαπάνε την Κόρινθο, μετά απο όσα έγιναν το Σάββατο εγώ τα αγαπώ περισσότερο απο πριν. Διότι η αγάπη τους δεν έχει δόλο.
ΑΛΛΑ κάποιοι τα δηλητηρίασαν όλη την περασμένη εβδομάδα. Δεν τους είπαν την αλήθεια.
Γιατί τους βόλευε να μην τους πούν την αλήθεια.
Και δεν φοβάμει να βρεθώ σε όποιον χώρο επιλέξουν δημόσια και ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του.
Με τέτοιες μεθοδεύσεις γίνεται κατανοητό γιατί η ιστορική ομάδα δεν μπορεί να έρθει στα ίσια της και να βρεί τον δρόμο της.Και η “επόμενη μέρα”, είναι πολύ μακριά.
Ο νοών νοείτο”.
Ετσι έκλεισε ο κ.Πισιμίσης και δεν θέλησε να κατονομάσει κανέναν.
Ασφαλώς και δεν θα σχολιάσουμε τα όσα είπε ο κ.Πισιμίσης.
Ο καθένας θα βγάλει τα δικά του συμπεράσματα και είναι σεβαστά.
Μεταφέραμε με ακρίβεια τις θέσεις του διοικητικού παράγοντα 
Ιανουάριος 2017
Street Life

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn