Η νέα μόδα του καφέ τώρα και στο σπίτι σου

0
37
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Το Arctic σού επιτρέπει να φτιάξεις καφέ cold brew, χωρίς να χρειάζεται να επισκεφτείς κάποιο «ψαγμένο» καφέ της πόλης
Το cold brew είναι μία νέα τάση στον καφέ που έχει ξετρελάνει τους λάτρεις του είδους. Μπορεί να μοιράζεται την ίδια θερμοκρασία με τις freddo εκδοχές του καφέ, όμως η διαδικασία παρασκευής του είναι πολύ πιο χρονοβόρα και σαφώς δεν προβλέπει την απλή προσθήκη πάγου για να ετοιμαστεί το ρόφημα. Η παρασκευή καφέ cold brew μπορεί να κρατήσει έως και ένα 12ωρο και θα πρέπει να είσαι πάρα πολύ μερακλής για να έχεις υπομονή να τον φτιάξεις μόνος σου – ακόμα και αν αυτός ο καφές έχει πολύ ανώτερη γεύση και είναι πιο φιλικός προς το στομάχι σου χάρη στην περιορισμένη ποσότητα οξέων που διαθέτει. Μπόνους: ο συγκεκριμένος τύπος καφέ μπορεί να διατηρηθεί φρέσκος για έως και δύο εβδομάδες! Για δοκίμασε να αφήσεις για τόσο πολύ τον απλό καφέ στην καφετιέρα και θα σου πω εγώ για τη γεύση του…
Περιέργως, η τεχνική αυτή δεν ανακαλύφθηκε στην Ελλάδα, αλλά στην Ιαπωνία, και μάλιστα πριν από περίπου τέσσερις αιώνες, ενώ μόλις πρόσφατα έγινε κυρίαρχο trend στη Δύση και σε εξειδικευμένα καφέ. Τώρα, μία startup από τη Νέα Υόρκη, η ICOSA Brewhouse, δημιούργησε ένα σύστημα που σου επιτρέπει να φτιάξεις αυτό το είδος καφέ και στο σπίτι σου. Το Arctic καθιστά εξαιρετικά εύκολη την ετοιμασία cold brew καφέ: εσύ προσθέτεις τον καφέ και το νερό, βάζεις την καφετιέρα στο ψυγείο και σε 12-24 ώρες αυτή σού έχει έτοιμο τον καφέ σου. Για να μην επαναλαμβάνεις την ίδια διαδικασία κάθε ημέρα, το Arctic μπορείς να παρασκευάσει μεγαλύτερη ποσότητα καφέ (χωρά 1,5 λίτρο), καθώς όπως αναφέραμε το cold brew μπορεί να διατηρηθεί φρέσκο έως και 14 ημέρες (αρκεί να είναι μέσα στο ψυγείο).
Και επειδή λάτρεις του καφέ δεν υπάρχουν μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο, η καμπάνια του Arctic κάνει χρυσές δουλειές στο Kickstarter, όπου ξεκίνησε στις 23 Νοεμβρίου. Μέσα σε 72 ώρες κάλυψε τον αρχικό στόχο χρηματοδότησης των 15 χιλιάδων δολαρίων (14 χιλιάδες ευρώ), ενώ τώρα έχει ξεπεράσει τα 340 χιλιάδες δολάρια, έχοντας προσελκύσει περισσότερους από 4.600 υποστηρικτές. Όσο για το κόστος, ένα Arctic κοστίζει 49 δολάρια (47 ευρώ).

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn