Σας αρέσουν οι έξυπνοι; Τότε είστε Sapiosexuals

0
6
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ecosexual, demisexual, asexual, sapiosexual… Και κάπως έτσι το λεξιλόγιο της σεξουαλικότητας εμπλουτίζεται με νέους όρους και λέξεις σε μια προσπάθεια να αποδοθεί λεκτικά το ερωτικό ή μη ενδιαφέρον.
Σεξολόγοι, ψυχολόγοι και άνθρωποι που καταπιάνονται με την ανθρώπινη σεξουαλικότητα δε σταματούν να αναζητούν τους «χρυσούς» κανόνες του ερωτικού πόθου.
Ecosexuals, οι άνθρωποι που κάνουν σεξ με τη Γη το απολαμβάνουν και θεωρούν ότι έτσι μπορούν να την σώσουν. Νέα τάση, νέο βίτσιο ή απλά μια ευκαιρία να κυκλοφορείς γυμνός ή γυμνή κάνοντας σεξ με δέντρα ελεύθερα στη φύση; Αναρωτιούνται πολύ. Αυτό που θέλουν πάντως είναι να αλλάξουν το περιβαλλοντικό κίνημα και από τις διαμαρτυρίες για το περιβάλλον να περάσουν σε κάτι πιο αισθησιακό…
Demisexuals, είναι οι άνθρωποι που αισθάνονται σεξουαλική έλξη λίγο πιο σπάνια σε σύγκριση με τον γενικό πληθυσμό, ενώ ορισμένοι βρίσκουν μικρό έως και καθόλου σεξουαλικό ενδιαφέρον, αυτοί είναι οι λεγόμενοι asexuals.
Πολλά είναι αυτά που μπορεί να μας «τραβήξουν» σε έναν άλλο άνθρωπο, από το βλέμμα και το χαμόγελο έως το χιούμορ και το λέγειν. Και κάπου εδώ συναντάμε τους Sapiosexuals.

Σου αρέσουν οι έξυπνοι; Τότε είσαι Sapiosexual!
Έχει τύχει να συναντήσεις κάποιον ο οποίος από την πρώτη ματιά δεν σε ελκύει αλλά παίζει τόσο πολύ με τον μυαλό σου ώστε σου κάνει το περιβόητο κλικ; Εάν ναι, τότε καλώς ήρθατε στην κατηγορία sapiosexual.

Μότο τους: Αν δεν μπορεί ο άλλος να παίξει με το μυαλό μου, δεν έχει καμία ελπίδα να παίξει γενικά μαζί μου.
Sapiosexual είναι ο αγγλικός ψυχολογικός όρος για τους ανθρώπους που έλκονται από την εξυπνάδα και την ευφυΐα του άλλου.
Πρόκειται για μια κατηγορία ανθρώπων οι οποίοι επιλέγουν ταίρι έχοντας ως κριτήριο επιλογής το υψηλό IQ του. Θεωρούν την εξυπνάδα και το ανθρώπινο μυαλό γενικότερα ως το πιο ερωτικό χαρακτηριστικό στο σύντροφο τους.
Ο όρος προέρχεται από τη «συμμαχία» της λατινικής λέξης sapiens (που σημαίνει σοφός, συνετός) και της λέξης sexual (που σημαίνει σεξουαλικός).

Όσοι αναγνωρίζουν τον εαυτό τους ως sapiosexual, θα πουν ότι διεγείρονται ερωτικά από το μυαλό και τη διορατικότητα του άλλου. Όσο για τα προκαταρκτικά, ένας ευφυϊολάγνος επιζητά τις συζητήσεις που οδηγούν στα μονοπάτια της φιλοσοφίας και της ψυχολογίας.

Και επιτέλους η επιστήμη μίλησε! Η εξυπνάδα είναι σέξι
Οι sapiosexuals ισχυρίζονται πως το μυαλό είναι αυτό που τους εξιτάρει και ενθουσιάζονται από τον τρόπο σκέψης. Αυτό συμβαίνει γιατί σύμφωνα με ιατρικές μελέτες το μυαλό είναι το πιο ισχυρό όργανο του σεξ.

Για τους sapiosexuals τα προκαταρκτικά του σεξ μπορεί να μην είναι τόσο πρωτεύοντα όσο μία επιστημονική συζήτηση. Ερεθίζονται όταν αυτός που έχουν απέναντί τους μιλάει για φιλοσοφία, πολιτική, ιστορία χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει ότι θα πρέπει να της μιλήσεις για Μαρξ ή Νίτσε για να την ρίξεις στο κρεβάτι.

Μάλιστα Πανεπιστήμιο στο Μεξικό που ασχολήθηκε με το θέμα ανακάλυψε πως ναι: ότι ο ανδρισμός και η νοημοσύνη συνδέονται. Έρευνα σε 400 άνδρες κατέληξε στο συμπέρασμα ότι εκείνοι που είχαν υψηλότερο δείκτη IQ είχαν και πιο υγιές σπέρμα.

Η προσωπικότητα πριν το σεξ
Σε αντίθεση με την σεξουαλική συμπεριφορά, η σεξουαλική έλξη δεν μπορεί να εξαναγκαστεί. Σε αντίθεση με τους asexual, όπου κάποιος μπορεί να μην αισθάνεται σεξουαλική έλξη, οι demisexual αισθάνονται σεξουαλική έλξη, αλλά μόνο όταν έχουν βαθύ συναισθηματικό δεσμό με ένα άλλο πρόσωπο.

Μήπως τελικά οι demisexual είναι μια πιο συναισθηματική εκδοχή των sapiosexual; Δάσκαλοι, καθηγητές και άτομα από την ακαδημαϊκή κοινότητα αποτελούν συχνά «στόχο» για τους ευφυϊολάγνους – sapiosexuals αφού το πνεύμα και η μόρφωσή τους εξιτάρει.

Ο ψυχίατρος Mark Banschick, υποστηρίζει η προσωπικότητα παίζει σημαντικότατο ρόλο στο σεξαπίλ. Ο Banschick αναφέρει ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα από «Το Συμπόσιο του Πλάτωνα»: «Λέγεται πως ο Σωκράτης δεν ήταν πλούσιος, δεν είχε εξέχουσα κοινωνική θέση, ούτε ήταν όμορφος, ήταν όμως εξαιρετικά χαρισματικός και ευφυής, γι’ αυτό και καθήλωνε τους πάντες. Θα μπορούσαμε λοιπόν να πούμε με σχετική βεβαιότητα ότι η ευφυϊολαγνεία δεν είναι φαινόμενο σημερινό, αλλά χρονολογείται από τα αρχαία χρόνια» σημειώνει χαρακτηριστικά.

Το εάν πράγματι ο όρος sapiosexual θα μπορούσε να θεωρηθεί σεξουαλικός προσανατολισμός είναι ένα ζήτημα που έχει δεχτεί έντονη κριτική αλλά και αμφισβήτηση. Ωστόσο, ο αξιοσημείωτος αριθμός των αναζητήσεων στο διαδίκτυο αποδεικνύουν πως αν μη τι άλλο έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών ανθρώπων.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn