“Κατέρρευσε η παράγκα με τις εκλογές στον εμπορικό Λουτρακίου”

0
16
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

 Το Geraniablog στις 29 Νοεμβρίου 2016 είχε χαρακτηρίσει  στημένη παράγκα την διεξαγωγή εκλογής νέου προεδρείου του Συλλόγου Εμπόρων και Επαγγελματιών Λουτρακίου.
 Σήμερα 7 Δεκεμβρίου και μετά από την Δεύτερη Στημένη Παράγκα , αυτή της διαδικασίας Αρχαιρεσιών με εκλογή Προέδρου , Αντιπροέδρου , Γραμματέα, Ταμεία και μελών έστειλαν το πρώτο τους Δελτίο Τύπου . Θέμα? …….
“Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ της Ένωσης Εμπόρων και Επαγγελματοβιοτεχνών Λουτρακίου, που διεξήχθησαν  στις 28 Νοεμβρίου 2016,καθίστανται άκυρες.”.
Ποιος θα ενημερώσει τους Συντοπίτες μας Επαγγελματίες – Επιχειρηματίες και Βιοτέχνες ποια ακριβώς είναι τα αίτια που  ανάγκασαν το Νέο Προεδρείο να παραιτηθεί?
 Γιατί αποκρύπτουν το καταστατικό και δεν δημοσιοποιούν έστω μέρος του ( καταστατικού ) για να γνωρίζουν οι έχοντες την θέληση να συμμετέχουν στην διαδικασία του εκλέγειν και εκλέγεσθε ποια είναι τα δικαιώματα τους?
Σύμφωνα με πληροφορίες το καταστατικό του συγκεκριμένου Συλλόγου στις Εκλογές της 28ης Νοεμβρίου Καταστρατηγήθηκε κατά κόρον!!!!
Γιατί ? και ποιος θα πάρει την ευθηνή ?
Ποιος ερμηνεύει τον όρο Ένωσης Εμπόρων-Επαγγελματοβιοτεχνών Λουτρακίου? Δηλαδή ποιοι είναι οι Εμποροι  , ποιοι είναι οι Επαγγελματίες και ποιοι είναι οι Βιοτέχνες ? Ποιος έχει το δικαίωμα να αποκλείει ή να εγκρίνει  συγκεκριμένους επαγγελματικούς κλάδους που θα εγγράφονται στον Σύλλογο που ο τίτλος του είναι σαφέστατος? ( Ένωσης Εμπόρων και Επαγγελματοβιοτεχνών Λουτρακίου).
Αυτά είναι ερωτήματα τα οποία πρέπει να απαντηθούν Δημόσια διότι ο κάθε Σύλλογος συστήνετε για να εξυπηρετεί τα συμφέροντα ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ και όχι κατά βούληση .
Οι Σύλλογοι δεν είναι κομματικά παραμάγαζα ή πλυντήρια για να ξεπλένουν τις εκάστοτε Δημοτικές Αρχές .
Αυτό οι συμμετέχοντες στις διαδικασίες θα πρέπει να το γνωρίζουν πολύ καλά και να λειτουργούν με νομιμότητα και διαφάνεια εάν θέλουν το καλό   της τοπικής αγοράς , διαφορετικά καλά θα κάνουν να κάτσουν στην άκρη .
Από αρχηγιλίκια σε αυτόν τον τόπο έχουμε χορτάσει και τα αποτελέσματα είναι ορατά . Τα μισά καταστήματα της Ελ Βενιζέλου είναι κλειστά
Πηγή

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn