Γραβάτα: “Άγριο τρολάρισμα” Σφακιανάκη σε Τσίπρα

0
34

«Άγριο τρολάρισμα» Σφακιανάκη σε Τσίπρα με τραγούδι για τη… γραβάτα! «Τη ρετσινιά σου δε τη σβήνει μια γραβάτα»
Το νέο του δίσκο με τίτλο «Όταν επικοινωνούμε» παρουσίασε ο τραγουδιστής Νότης Σφακιανάκης.
Τα επτά τραγούδια που περιλαμβάνονται στον δίσκο, όπως είπε ο ίδιος κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, “έχουν πολιτικό και κυρίως κοινωνικό νόημα”. “Δεν είναι διασκεδαστικά και για γαρύφαλλα αν και πιο μετά θα έρθουν και αυτά”, εξήγησε ο Νότης Σφακιανάκης.
Ο Νότης ασκεί σκληρή κριτική στον Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας: «Είναι δύσκολα τα πράγματα με αυτούς που επιλέξαμε να μας κυβερνήσουν», αν και συμπλήρωσε σχολιάζοντας πως και οι παλαιότεροι δεν ήταν καλύτεροι.
Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, στην οποία έδωσαν το παρών πολλοί αγαπημένοι συνεργάτες αλλά και η σύζυγός του, έγινε ειδική μνεία για δύο συγκεκριμένα τραγούδια. Το ένα ήταν το κομμάτι “Νησί” που, όπως εξήγησε ο Νότης Σφακιανάκης, είναι αφιερωμένο στον ήρωα της Κύπρου Σολωμού Σολωμού.
Το δεύτερο είναι το κομμάτι “Γραβάτα” το οποίο είναι αφιερωμένο στον “εκάστοτε Τσίπρα”. “Δεν έχει σημασία αν φοράς η όχι”, είπε με νόημα ο Νότης Σφακιανάκης μιλώντας στους παρευρισκόμενους για το συγκεκριμένο τραγούδι.
«Την ρετσινιά σου δε τη σβήνει μια γραβάτα», είπε αξιοποιώντας έναν από τους στίχους του Μάριου Ορφανίδη για να ασκήσει την κριτική του στον Πρωθυπουργό.