Πάνε για sold out τα Τρίκαλα και τα γύρω χωριά!!!

0
13
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Οσοι σκέφτεστε (και η τσέπη σας αντέχει) να πάρετε τα βουνά κατά τη διάρκεια των γιορτών σπεύσατε να κλείσετε δωμάτιο! Παρά την οικονομική κρίση και το γενικότερο κλίμα αβεβαιότητας, η «εορταστική» ζήτηση καταλυμάτων στους καθιερωμένους χειμερινούς προορισμούς βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα.
Μάλιστα, σε αρκετές περιπτώσεις οι επαγγελματίες πάνε ολοταχώς για sold out, καθώς οι κρατήσεις για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά ήδη καλύπτουν το 80% των διαθέσιμων κλινών.

Οι εκπρόσωποι των κατά τόπους ξενοδοχειακών ενώσεων εμφανίζονται ικανοποιημένοι από την έως τώρα πορεία των κρατήσεων για τις γιορτές και αισιοδοξούν ότι η πληρότητα θα πλησιάσει το 100%, εφόσον δεν προκύψει κάποια αρνητική έκπληξη στο πεδίο της οικονομίας.

Παράλληλα, παρακολουθούν με ενδιαφέρον το δελτίο… καιρού, ελπίζοντας ότι θα χιονίσει αρκετά ώστε να λειτουργήσουν πλήρως τα χιονοδρομικά κέντρα, που αποτελούν από μόνα τους πόλο έλξης χιλιάδων επισκεπτών. Σε ό,τι αφορά το κόστος, τονίζουν ότι οι τιμές έχουν παραμείνει ουσιαστικά αμετάβλητες τα τελευταία χρόνια.

■ ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Θέμα χρόνου είναι να εξαντληθούν για τις γιορτές τα καταλύματα στα Τρίκαλα Κορινθίας, όπου έτσι κι αλλιώς η πληρότητα τα Σαββατοκύριακα αγγίζει το 100%. «Για Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά είμαστε ήδη στο 90%, ενώ κάποια κενά υπάρχουν από τις 2 έως τις 5 Ιανουαρίου, οπότε η πληρότητα βρίσκεται στο 80% προς το παρόν» αναφέρει ο πρόεδρος της τοπικής ένωσης επαγγελματιών Νίκος Θεοδωράτος. Το κόστος για ένα δίκλινο με τζάκι και πρωινό αρχίζει από τα 80 ευρώ ανά διανυκτέρευση.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn