“Εστησαν” τις εκλογές του εμπορικού συλλόγου Λουτρακίου;;;

0
6
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

“Στημένη Παράγκα η διεξαγωγή της εκλογής νέου προεδρείου του Συλλόγου Εμπόρων και Επαγγελματιών Λουτρακίου”
 Τα αδύνατα δυνατά έκαναν κάποιοι ,ακόμα και δυο πρώην πρόεδροι του εν λόγω συλλόγου στρατολογήθηκαν  προκειμένου  να επικρατήσει το αποτυχημένο  ″Γκιωνο-Συριζέικο″ το οποίο ελέγχει πλέον τον Σύλλογο Εμπόρων και Επαγγελματοβιοτεχνών Λουτρακίου .
Επομένως, όταν οι ίδιοι οι έμποροι και επαγγελματίες πάνε κόντρα στο συμφέρον τους, επιλέγοντας την ταύτιση τους  με την σημερινή δημοτική αρχή και …″δεξιό ψάλτη″ της -όπως είχε καταγγελθεί στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Λουτρακίου- την ″Πρωτοβουλία Πολιτών″ με τις τοπικές ιδεοληψίες του ΣΥΡΙΖΑ, καλόν θα είναι κανείς να μην διαμαρτύρεται γιατί το Λουτράκι έχει καταντήσει εδώ που είναι σήμερα.
Όχι μόνον θα πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο και θα μειώνεται συνέχεια η επισκεψημότητα του, αλλά η ασθενέστατη οικονομία του θα συρρικνώνεται, με τις τοπικές επιχειρήσεις να είναι ευχαριστημένες αν καταφέρνουν να επιβιώνουν έστω και ″φυματικά″.
Και πώς να μην γινεί αυτό αφού κάποιοι δήθεν μεγαλοπαράγοντες του τοπικού Σύριζα απαγόρευαν στην διοίκηση του συλλόγου να διαμαρτυρηθεί κάνοντας δηλώσεις , καταθέτοντας απόψεις   για να μην δυσφημήσουν έλεγαν τον Δήμο και την Κυβέρνηση .
Το γεγονός ότι τα μισά καταστήματα της Ελευθέριου Βενιζέλου , αλλά και του υπόλοιποί Λουτρακίου είναι με λουκέτο δεν το έβλεπαν και δεν το βλέπουν .
Δεν έχουν το γνώθι σαυτόν η δεν θέλουν να έχουν και συγκρίνουν τα μετα Γιώργου Μαρίνη προεδρία σε τι χάλια έφεραν το Λουτράκι .
Αν και ενιαίο το ψηφοδέλτιο, αήθης ο ″πόλεμος″ κατά των προσώπων που δεν ήταν συντεταγμένα με το ″Γκιωνο-Συριζέικο″ μέτωπο, δηλαδή τα νέα πρόσωπα με μπροστάρη τον Άρη Μαρίνη. Κυριάρχησαν συμπεριφορές τύπου χώρας ″μπανανίας″, όπως άλλωστε έχουν μετατρέψει το Λουτράκι, αφού εμπόδιζαν και απέτρεπαν επαγγελματίες που δεν ήταν σίγουροι ότι θα τους ψηφίσουν.
Χαρακτηριστικό ότι αν είχαν επιτρέψει σε  συγκεκριμένα άτομα με ονοματεπώνυμο, τα οποία απέτρεψαν με προφάσεις εν αμαρτίαις, και με αφορμή αυτών ήταν και άλλοι πολλοί οι οποίοι δεν προσήλθαν να ψηφήσουν. το ″Γκιωνο-Συριζέικο″ μέτωπο θα είχε περιορισθεί στις τέσσερις από τις πέντε έδρες που έλαβε, στο νέο επταμελές Δ.Σ. Σημειώνεται ότι το καταστατικό του συλλόγου άλλαξε πριν λίγες ημέρες όπως δεν επέτρεψαν στους νέους υποψήφιους να το διαβάσουν και να ενημερωθούν .
 Απέκρυψαν την λίστα μελών όλος παράνομα για να μην γνωρίζουν και έχων άποψη οι νέοι υποψήφιοι .
Αυτή η εξέλιξη αποδεικνύει περίτρανα, ότι αποτελεί όνειρο θερινής νυκτός για όσους ελπίζουν και επιδιώκουν να αλλάξει προς το καλύτερο κάτι στο Λουτράκι.
Συγχαρητήρια και σε όσους υποστήριξαν με διάφορους τρόπους αυτήν την εξέλιξη και αποτελούν την ραχοκοκαλιά της τοπικής οικονομίας. Καληνύχτα Λουτράκι…
Απο το: geraniablog.blogspot.gr/

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn