Ο Πισιμίσης, οι μπράβοι και το γιαούρτι στον Πνευματικό…!!!!

0
54
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ως ατάκα που θα αφήσει εποχή είδε πολιτική ιστοσελίδα της Κορινθίας,την απερίσκεπτη έκφραση του επιχειρηματία,πρώην προέδρου ομάδας και περιφερειακού συμβούλου κ.Θανάση Πισιμίση η οποία είναι η εξής:
«Το ευχαριστήθηκα πολύ που του έριξαν γιαούρτι του Πνευματικού. Και να του το πείτε ότι το είπα εγώ, που μου έστειλε το πουλμανάκι με τους «μπράβους» στο γήπεδο Ζευγολατιού.»!
Απο μόνη της η ατάκα σηκώνει εισαγγελέα.!!!
Για το γιαούρτι, τους μπράβους, κλπ…!
Ο κ.Πισιμίσης προφανώς έχει ατράνταχτες αποδείξεις ότι ο δήμαρχος Κορινθίων του έστειλε ένα πούλμαν με μπράβους στο γήπεδο του Ζευγολατιού…!
Δεν μιλά καν για ενδείξεις. Μου τους έστειλε λέει…!
Αλλά δεν πήγε στον εισαγγελέα. Του την χάρισε φαίνεται…!
Απίστευτη για την ελαφρότητα της δήλωση που σε άλλη πολιτισμένη χώρα θα είχε δημιουργήσει ήδη πολλά προβλήματα.
Ευχαριστήθηκε και το γιαούρτι που πέταξαν φίλαθλοι πάλι στον δήμαρχο Κορινθίων…!
Ελπίζουμε ότι θα ευχαριστιόταν το ίδιο αν κάποιος πετούσε γιαούρτι και στον μέντορα του περιφερειάρχη,αφου του αρέσουν τέτοιες ενέργειες…!
Ή μήπως όχι;;;
Ο κ.Πισιμίσης με αβάσταχτη ελαφρότητα κάνει μία δήλωση η οποία  απευθύνεται προς τον δήμαρχο της Κορίνθου, που ξεφεύγει απο την λογική.
Δεν μιλάμε για την θεσμική του ιδιότητα. Μιλάμε για τον υποτίθεται σώφρονα άνθρωπο που είναι και πολιτικός παράγοντας της περιοχής και δίνει τροφή στον κοινωνικό φασισμό και χουλιγκανισμό…!
 Δεν ξέρουμε πόσο ευχαριστήθηκε ο κ.Τατούλης τις “ατάκες”¨του κ.Πισιμίση αλλά σίγουρα δεν τις χάρηκε καθόλου ο Απόστολος Παπαφωτίου που στην επόμενη που εξαπέλυσε ο χρυσόστομος κ.Πισιμίσης τον είπε…τσίπη…!!!!!
Κρίμα…!

Γ.Λ.
Νοέμβριος 2016
Street life

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn