Μπουρλότο έβαλε στο περιφεριακό συμβούλιο ο Πνευματικός!!! (video)

0
10
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs



Αλέκος σε Τατούλη: Χρυσαυγίτικες οι μέθοδοι σου
Τατούλης σε δημάρχους: Τραμπούκικες οι ενέργειες σας…!
Ασυγκράτητος ο δήμαρχος Κορινθίων μίλησε για τεράστιο οικονομικό σκάνδαλο γύρω απο τον διαγωνισμό Τατούλη για τα σκουπίδια..!
Η απόφαση του προεδρείου του συμβουλίου να στερήσει τον λόγο από τους δημάρχους που έδωσαν το “παρών” στο κρίσιμο Περιφερειακό Συμβούλιο με θέμα την υπεψήφιση της ΣΜΠΕ για τα απορρίμματα άναψε φωτιές!

Η παρουσία των δημάρχων της Περιφέρειας Πελοποννήσου ήταν άτυπη, ωστόσο η απόφαση του προεδρείου του συμβουλίου να μην τους δώσει τον λόγο για ένα ζήτημα το οποίο είναι μείζον αποτέλεσε τη σπίθα για να δημιουργηθεί μεγάλη ένταση.

Οι δήμαρχοι μέσα σε υψηλούς τόνους αποχώρησαν διαμαρτυρόμενοι με τον Δημήτρη Παυλή, δήμαρχο Τρίπολης, να κάνει λόγο για πραξικόπημα!

Μάλιστα, οι εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης επέλεξαν να μεταφερθούν σε άλλη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Τρίπολης προκειμένου παράλληλα με το Περιφερειακό Συμβούλιο να ενημερώνουν για τους δικούς τους χειρισμούς στο θέμα των απορριμμάτων.

Οι τόνοι ήταν από την αρχή ανεβασμένοι καθώς στον χώρο όπου διεξαγόταν το Περιφερειακό Συμβούλιο πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας πολίτες οι οποίοι υψώνοντας πανό και με συνθήματα διατράνωσαν την αντίθεσή τους στον σχεδιασμό της Περιφέρειας.
Αυτά ακριβώς τα δύο γεγονότα, η αποχώρηση των δημάρχων και το πανό των πολιτών ήταν αρκετοί για να επικρατήσει πολύ μεγάλη ένταση.

«Η πολιτική δεν είναι happening. Θέλει σκληρή εργασία και αυτό κάνουμε εμείς», είπε με αφορμή την αποχώρηση των δημάρχων ο κ. Τατούλης και επιτέθηκε με σφοδρότητα εναντίον κυβερνητικών υπουργών.

Λίγο νωρίτερα είχε κατηγορήσει τον δήμαρχο Κορίνθου Αλέξανδρο Πνευματικό ότι αντιτίθεται στο σχέδιο διαχείρισης των απορριμμάτων καθώς έχει παράνομο ΧΑΔΑ στην περιοχή του τον οποίο θέλει να τον διατηρήσει ώστε να… κάνει παιχνίδι με επιχειρηματίες.

Ο δήμαρχος Κορίνθου είχε χαρακτηρίσει τις πρακτικές της Περιφέρειας ως «χρυσαυγίτικες», ενώ ο Περιφερειάρχης τις πρακτικές των δημάρχων ως τραμπουκισμούς.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι τόνοι ανέβηκαν και μεταξύ του δημάρχου Κορίνθου και του μελετητή της ΣΔΙΤ Αθανάσιου Καρούντζου επειδή ο μελετητής κατά τους δημάρχους δεν έλαβε υπόψη τις ομόφωνες αποφάσεις του ΦΟΔΣΑ.

Με στοιχεία απο το: arcadia938.gr/

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn