Στα 40 δισ. μειώθηκε η «μαύρη» οικονομία στην Ελλάδα

0
7
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

 Η σκιώδης δραστηριότητα μειώθηκε περίπου 20 δισ. στα χρόνια της κρίσης, όταν η καθαρή οικονομία συρρικνώθηκε σχεδόν 60 δισ. Κύρια αιτία για την υποχώρηση της παραοικονομίας ήταν η «κάμψη» της ρευστότητας. Πόσο υπολογίζονται τα διαφυγόντα έσοδα του δημοσίου.
Στα 40 δισ. η «μαύρη» οικονομία στην Ελλάδα-Μειώθηκε περίπου 20 δισ. ευρώ
Σε 40 δισεκατομμύρια ευρώ υπολογίζεται σήμερα, σε απόλυτους αριθμούς, η «μαύρη» οικονομία στην Ελλάδα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Καθημερινής της Κυριακής».

Η σκιώδης δραστηριότητα μειώθηκε κατά περίπου 20 δισεκ. ευρώ κατά τα χρόνια της κρίσης, τη στιγμή όμως που η καθαρή οικονομία συρρικνώθηκε κατά σχεδόν 60 δισεκ. ευρώ.

Με δεδομένη την σαφώς μεγαλύτερη κατάρρευση της νόμιμης δραστηριότητας, η παραοικονομία παρέμεινε σημαντικό τμήμα της παραγωγής. Το 2013 αντιστοιχούσε στο 23,6% της οικονομικής δραστηριότητας, ελαφρά κάτω από το 25,4% που είχε καταγραφεί το 2010.

Το μέγεθος της ελληνικής παραοικονομίας σε σχέση με το ΑΕΠ είναι ένα από τα υψηλότερα στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Κυριότερη αιτία για την υποχώρηση της παραοικονομίας ήταν η μείωση της ρευστότητας στην αγορά, που αναπόφευκτα περιόρισε τις αδήλωτες συναλλαγές με μετρητά.

Η λειτουργία της σκιώδους οικονομίας οδηγεί σε μεγάλες απώλειες και για το κράτος, με τα διαφυγόντα έσοδα να υπολογίζονται στο 9-10% του ΑΕΠ κάθε χρόνο.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn