Φάμπρικα δικηγόρων…με ΑΦΕΛΕΙΣ Κορίνθιους δανειολήπτες!!!!

0
19
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Οσα θα γράψουμε παρακάτω είναι ευρέως γνωστά στον νομικό κόσμο της Κορίνθου και στον δικηγορικό σύλλογο. Είναι επίσης γνωστά στους δικαστές.
Ο λόγος που μένουν σε επίπεδο κουτσομπολιού και δεν έχουν πάρει δημόσια μορφή είναι απλά “συναδελφικός” και τήρησης ισορροπιών.
Μεγάλη φάμπρικα έχει στηθεί απο κάποιους δικηγόρους, νεαρούς σε ηλικία οι οποίοι πλασσάρονται στην αγορά ως “σπελιαλίστες στα υπερχεωμένα”…!!!!
Νεαροί που είναι νομικά για κλάματα άρα και αναλώσιμοι, κάνουν καριέρα, τάχα “σώζοντας” τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά και επιχειρήσεις.
Με αφορμή κάποιες αποφάσεις που έχουν βγεί ελάχιστες ανα την Ελλάδα για ανθρώπους που δεν μπορούν να πληρώσουν δάνεια και υποχρεώσεις στις τράπεζες έχει στηθεί ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΜΗΧΑΝΗ…!
Μία μηχανή που την κινούν λογιστές αλλά και επιτήδειοι οι οποίοι παρουσιάζουν τους νεαρούς ως “γκουρού” του αστικού κώδικα και σπεσιαλίστες στα υπερχρεωμένα.
Μάλιστα το ίδιο κύκλωμα έχει βάλει τους άφρονες νεαρούς και σε διπλανούς νομούς όπως στην Αρκαδία.
Ενα λογιστικό κύκλωμα πλασσάρει νεαρό-κομψευόμενο Κορίνθιο δικηγόρο ως σπεααλίστα, ενώ είναι γνωστό ότι πρόκειται για άπειρο  εκπαιδευόμενο ακόμα…!
Με αμοιβές που δεν υπάρχουν σήμερα στην Ελλάδα, αφου ξεκινούν απο 2.000 χιλιάδες ευρώ πουλάνε ελπίδα σε ανθρώπους που με πολύ ευκολία πείθονται ότι δεν θα πληρώσουν ευρώ στις τράπεζες.
Πληρώνουν όμως στους δικηγόρους…αδρά..πριν εκδικαστούν οι υποθέσεις στις οποίες το 99,9999% είναι χαμένες…!
Στην Κόρινθο είναι γνωστά τα ονόματα σε όλο τον νομικό κόσμο αλλά κανένας δεν ενημερώνει τους δανειολήπτες και κανένας δεν βάζει κανόνες.
Πόσοι Κορίνθιοι δανειολήπτες έχουν δικαιωθεί απο τα δικαστήρια της Κορίνθου;
Περιμένουμε την επίσημη απάντηση του Δικηγορικού συλλόγου.
Πόσες υποθέσεις έχουν εισαχθεί στα δικαστήρια και απο ποιούς δικηγόρους; (ελάχιστοι είναι)
Πάλι περιμένουμε την απάντηση αν μπορεί να δοθεί.!
Οι πάντες γνωρίζουν και για την φάμπρικα αλλά και για τις υπέρογκες αμοιβές που πληρώνουν οι εντελώς ΑΦΕΛΕΙΣ Κορίνθιοι που πέφτουν θύματα της φάμπρικας…!
Πριν καιρό παρόμοια φάμπρικα είχε στηθεί με τα χαρτιά των κρατούμενων στο 6ο Σύνταγμα Πεζικού η οποία σταμάτησε με τις αλλαγές που έγιναν όταν άλλαξε η κυβέρνηση.
Σήμερα ο κοσμάκης σύρεται σε δικηγορικά γραφεία που υπόσχονται ψεύτικους παραδείσους και στην ουσία είναι θύμα των ελαχίστων επιτήδειων.
Για τον νομικό κόσμο της Κορίνθου αυτό είναι ύβρις…!
Για τους νέους και τις νέες δικηγόρους είναι τραγικό γιατί τους στερούν την δυνατότητα να ζήσουν απο την επιστήμη τους.!

Γ.Λ.
Νοέμβριος 2016
Street Life

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn