“Αν ανοίξει το στόμα του ο Δασκαλόπουλος θα γίνει σεισμός”

0
106
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ο Γιώργος Δασκαλόπουλος ήταν ένας απο τους καλούς διαιτητές της Super League και ξαφνικά το 2015 κόπηκε απο τους αξιολογημένους διαιτητές με αποτέλεσμα να εγκαταλείψει εντελώς την ενεργό δράση.
Οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ λένε ότι το “κόψιμο” του Δασκαλόπουλου έγινε με την παρέμβαση απο την Κορινθία, παραγόντων του αθλήματος που δεν ήθελαν στα πόδια τους έναν διαιτητή που ανέβαινε διαρκώς και ήταν αυτόνομος ή δεν έδινε αναφορά στο Κορινθιακό λόμπυ της διαιτησίας.
Πολλές φορές και ο ίδιος στην προσωπική του σελίδα στο facebook, αφήνει και αιχμές αλλά και φωτογραφίζει ποιοί και γιατί τον έφαγαν.!

Παρ’ όλα αυτά και δραστήριος είναι και κοινωνικά ενεργός.
Με τα διοικητικά της Ενωσης μέχρι τώρα δεν ασχολείται και κρατά ουδέτερη στάση, αν και είναι παραπάνω απο απίθανο να στηρίξει όσους του έκοψαν μία μεγάλη καριέρα..!
Στην ποδοσφαιρική πιάτσα ακούς όλο και πιο συχνά την ατάκα:
“Αν ανοίξει το στόμα του ο Δασκαλόπουλος θα γίνει σεισμός στην Κορινθία”..!
Εννούν βέβαια ότι ο πρώην διαιτητής γνωρίζει εκ των έσω τα όσα συνέβησαν τα τελευταία χρόνια ιδιαίτερα στον χώρο της διαιτησίας και αν αποφάσιζε να πάρει θέση θα έλεγε πράγματα και θάματα.
Μη ξεχνάμε ότι ο πρώην αρχιδιαιτητής κ.Δούρος είναι κατηγορούμενος στο σκάνδαλο του ποδοσφαίρου και ο μέχρι πρότινος αρχιδιαιτητής κ.Γκρούτσης, θεωρείται βαθύ στέλεχος του συστήματος.

Οπότε έχει νόημα και λογική αυτή η ατάκα για αν πάρει θέση ο Δασκαλόπουλος εκ των πραγμάτων θα μιλήσει για Γκρούτση, Δούρο και άλλους Κορίνθιους διαιτητές…!
Ο καιρός είναι πολύς μέχρι τον Ιούνιο και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι θα συμβεί.!
Ολα είναι πιθανά…!

Νοέμβριος 2016
Street Life

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn