Το μεγάλο μήνυμα των Κορίνθιων φιλάθλων σήμερα!

0
7
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Το παιχνίδι ήταν κακό αγωνιστικά. Και οι δύο ομάδες όπως εξελίχθηκε θα μπορούσαν να κερδίσουν αλλά έμειναν στο 1-1 και ο διαιτητής δεν αδίκησε κανέναν.:Αυτά για το αγωνιστικό μέρος.!
Για ένα υγιή Κορίνθιο φίλαθλο αυτό που έμεινε και πρέπει να μείνει είναι οι χιλιάδες Κορίνθιοι που βρέθηκαν στην κερκίδα του δημοτικού σταδίου.
Μετά απο πολλά χρόνια και με όσα έχουν μεσολαβήσει οι Κορίνθιοι παρά την απειλή του καιρού για βροχή ανέβηκαν στο στάδιο,για να νοιώσουν και να ζήσουν,αυτές τις στιγμές που μόνο το ποδόσφαιρο δημιουργεί.
Η παρουσία του κόσμου με τρόπο καταλυτικό βάζει πλέον αμείλικτο το ερώτημα, που πρέπει να απαντηθεί.
Ποιοί και για ποιούς λόγους δεν θέλουν να ενωθεί ο ποδοσφαιρικός κόσμος της πόλης και να ξαναζήσει στιγμές μεγαλείου, στο ίδιο στάδιο, με τα ίδια χρώματα και με την ομάδα της πόλης,που είναι όνομα και σήμα με πανελλήνια αναγνώριση και σεβασμό;
Οι Κορίνθιοι φίλαθλοι με την μαζική σημερινή τους παρουσία έστειλαν το μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση.
Οι φίλαθλοι είναι εδώ, είναι έτοιμοι και περιμένουν να ξανασμίξουν οι μνήμες και τα όνειρα για μία ΚΟΡΙΝΘΟ πρωταγωνιστή στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.!
Η μιζέρια, η ποδοσφαιρική ένδοια, οι πολώσεις δεν ταιριάζουν στους Κορίνθιους..!
Πήραν το μήνυμα όσοι έπρεπε ή απλά βολεύθηκαν στην μοιρασία του αποτελέσματος;
Αν εξαιρέσουμε μία χούφτα παράγοντες που παίζουν τα προσωπικά τους παιχνίδια οι φίλαθλοι της Κορίνθου που πήραν μαζί τους τα παιδιά και τα εγγόνια τους, το άκουγες παντού στις εξέδρες ένα πόθο εξέφραζαν.
ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΜΕ
Στους μεγάλους του Ελληνικού ποδοσφαίρου και να ξαναζήσουμε στιγμές αξέχαστες.!
Ο κόσμος της Κορίνθου με την ηχηρή παρουσία του φώναξε ΕΝΟΤΗΤΑ και το ίδιο έκαναν στο τέλος του αγώνα οι παίκτες και των δύο ομάδων που έφυγαν σαν φίλοι απο το γήπεδο..!
Στις εξέδρες του σταδίου ήταν η δημοτική ηγεσία, η αθλητική ηγεσία, παράγοντες και παλιοί ποδοσφαιριστές.
Είδαν με τα μάτια τους όλον αυτό τον κόσμο και οφείλει ο καθένας να κάνει αυτό που πρέπει να για να είναι αυτή η χρονιά η τελευταία της γκρίνιας.
Αλλοιώς θα περάσουν πολλά-πολλά χρόνια για να ξαναδούν στην ιστορική κερκίδα τους Κορίνθιους φιλάθλους!
Οι καιροί δεν περιμένουν…!!!

Νοέμβριος 2016
Street Life

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn