Δήμαρχος Νεμέας: “Προδότες…γαμημένοι”…!!! (Video)

0
19
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Η πολιτική αλλά και όλες μαζί οι άλλες επιστήμες σηκώνουν τα χέρια ψηλά…!!!
Ο συντηρητικός, δεξιός ή όπως αλλοιώς θέλετε πείτε τον δήμαρχος Νεμέας κ.Κώστας Καλαντζής βρέθηκε στο Ναύπλιο,μαζί με οπαδούς του Λαφαζάνη,του ΕΠΑΜ και άλλων πολιτικών οργανώσεων,για να διαμαρτυρηεί για την επίσκεψη του Γερμανού υφυπουργού στην ιστορική πόλη.
Ο δήμαρχος της Νεμέας λοιπόν όπως τον εγκλώβισε σχετικό βίντεο,παρασύρθηκε τόσο απο το επαναστατικό μένος των συγκεντρωμένων, με αποτέλεσμα, κοιτώντας προς την κάμερα και με πολύ οργισμένο ύφος φώναξε:
“ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ”…!!!

Απίστευτο όχι γιατί δεν έχουν δικαίωμα οι δήμαρχοι να διαδηλώνουν, απίστευτο γιατί ο Κώστας Καλαντζής σε αυτή την κατάσταση, λαϊκίζει σε βαθμό που σόκαρε και τους επίσημους λαϊκιστές που είχαν καταλάβει την πλατεία.
Πληροφορίες λένε ότι ο εκνευρισμός του δημάρχου είχε προέλθει απο την αίθουσα που συνεδρίαζε η Ελληνο-Γερμανική συνέλευση γιατί είχε θεωρήσει ότι τον αγνόησαν.
Σε κάθε περίπτωση η στάση του σοκάρει και δημιουργεί θέματα.
Εκεί συμμετείχε με την ιδιότητα του δημάρχου και δημιουργούνται και θεσμικά θέματα…!
Σιγά τα λάχανα θα πείτε αλλά μετά κανείς να μην απορεί πως ο ρατσισμός πήγε στην Προεδρία της Αμερικής και ο κοκκινο-μαύρος λαϊκισμός κατακτά την μία μετά την άλλη τις χώρες της Ευρώπης.
Ολα έχουν την εξήγηση τους και απο κάπου ξεκινούν και κάποιοι τον εκτρέφουν τον λαϊκισμό που είναι η καταστροφή των κοινωνιών…!
Οι σημερινοί αντισυστημικοί, που χθές ήταν βέρα συστημικοί και πιθανόν να είναι και αύριο, δηλητηριάζουν την κοινωνία και σιγά-σιγά αναδεικνύουν το λούμπεν…ως Εθνική λύση…!
Κρίμα κ.Κώστα!

Νοέμβριος 2016
Street Life

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn