Και Celebrities και ΑΠΛΥΤΟΙ υπάρχουν στην Κόρινθο…!

0
171
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Οπως υπάρχουν αυτοί οι άνδρες και γυναίκες που κάνουν μπάνιο, όποτε τύχει, που ζέχνουν όταν τους πλησιάσεις ένεκα της αριστερής και μοναδικής και Θεϊκής τους προοδευτικότητας, υπάρχουν και αυτοί που έχουν την δυνατότητα να ζούν μία ζωή που τους αρέσει και έχει και την σχετική γκλαμουριά.
Δικαίωμα τους είναι και κανείς δεν μπορεί να τους το αφαιρέσει.
Οπως υπάρχουν Κορίνθιες που κυκλοφορούν ατιμέλητες, με τρίχα δύο μηνών στο πόδι και την μασχάλη τους ένεκα της φυσιολατρείας τους να βρωμοκοπά απο ένα τετράγωνο μακριά, υπάρχουν και οι γυναίκες με το καλό γούστο, την φινέτσα που λάμπουν και ευωδιάζουν.
Οπως υπάρχουν κάτι προοδευτικοί που το μαλλί τους είναι μέσα στην λίγδα, υπάρχουν και οι χιλιάδες Κορίνθιοι που είναι καθαροί και περιποιημένοι.
Ολοι υπάρχουν…!
Η εποχή που το ταγάρι και η ασχήμια σηματοδοτούσε τον προοδευτισμό έχει τελειώσει 30 χρόνια τώρα.

Στην Κόρινθο υπάρχουν αρκετοί που έχουν την οικονομική δυνατότητα και έχουν κάνει την επιλογή, να τρώνε σε καλά εστιατόρια, να πίνουν καφέ στο Κολωνάκι, να πηγαίνουν διακοπές στα νησιά και να μην κοιμούνται στην παραλία.
Με δικά τους λεφτά κάνουν το κέφι τους και δεν ζητάνε δανεικά απο τους….”σεμνούς προοδευτικούς”…!
Αν κανείς κάνει ότι δεν τους βλέπει είναι θέμα δικών του  συνδρόμων και μόνο.
Στην Κόρινθο υπάρχουν πολλές μα πάρα πολλές οικογένειες που έχουν ακόμα την δυνατότητα να ζούν με τον πήχυ στο δικό τους όριο και να κάνουν πράγματα που τους ευχαριστούν.
Να έχουν ευχάριστο σπίτι, πολυτελές αυτοκίνητο, παρέες με τα ίδια γούστα. Να σπουδάζουν τα παιδιά τους σε καλές σχολές, να ζούν με ότι οι ίδιοι ορίζουν ως καλή ποιότητα ζωής.
Να πηγαίνουν στο καλό κομμωτήριο, να κάνουν τα μπότοξ τους και πάει λέγοντας.
Οπως υπάρχουν και πολλές μα πάρα πολλές οικογένειες που με το ζόρι τα φέρνουν βόλτα και πολλές φορές του λείπουν και τα βασικά.
Ετσι γίνεται αιώνες τώρα και θα γίνεται όσο υπάρχει ζωή.
Ποτέ οι κοινωνίες δεν ήταν και δεν θα είναι δίκαιες.
Οι δυνατότητες, οι δυνάμεις και οι ευκαιρίες του καθενός ορίζουν και τις επιλογές του και  κανείς δεν έχει δικαίωμα να τις κρίνει. Ούτε οι μεν μα ούτε και οι δε…!

Τώρα γιατί στην Κόρινθο έστω και σε περιορισμένο κύκλο κάποιοι έχουν αναγορευθεί θεματοφύλακες της προοδευτικής ηθικής, του γνήσιου, του ωραίου και του σωστού είναι μεγάλη κουβέντα,που πιθανόν δεν αφορά κανένα…!
Αυτά για τους Celebrities και τους “προοδευτικούς”…!

Νοέμβριος 2016
Street life

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn