Ο Γιάννης Κάτσινος προτείνει: Μανιτάρια με philadephia

0
2

Ο γνωστός Κορίνθιος μάγειρας Γιάννης Κάτσινος απο αύριο το πρωί θα μαγειρεύει για τους αναγνώστες του Street Life…!
Μοναδικές και υπέροχες συνταγές με την σφραγίδα του Κορίνθιου μάγειρα
που δεν του αρέσει να τον λένε σεφ γιατί τον θεωρεί πολύ μεγάλο τίτλο..!

 Υλικά
8 τεμάχια Μανιτάρια porto bello
1 πακέτο τυρί Philadelphia
8 φέτες ζαμπόν
τυρί τριμμένο emental ή endam η διάφορα κίτρινα τυριά

Τρόπος παρασκευής
Πλένουμε τα μανιτάρια και τα σκάβουμε λίγο μέσα, τα κοτσάνια αν θέλουμε τα ψιλοκόβουμε.
Τα γεμίζουμε με αρκετό Philadelphia.
Ψιλοκόβουμε το ζαμπόν και το βάζουμε μέσα, μαζί με τα κοτσάνια.
Από πάνω ρίχνουμε τα τυριά.
Ψήνουμε στον αέρα , στους 180 βαθμούς, για 20 λεπτά περίπου ανάλογα και τον φούρνο, πρέπει να λιώσουν τα τυριά και να πάρουν χρώμα.
Σερβίρουμε 2 μανιτάρια σε κάθε πιάτο.