Ο Γίαννης Κάτσινος προτείνει: Μοσχαράκι με μανιτάρια και ουίσκι!

0
2

Ο γνωστός Κορίνθιος μάγειρας Γιάννης Κάτσινος απο αύριο το πρωί θα μαγειρεύει για τους αναγνώστες του Street Life…!
Μοναδικές και υπέροχες συνταγές με την σφραγίδα του Κορίνθιου μάγειρα
που δεν του αρέσει να τον λένε σεφ γιατί τον θεωρεί πολύ μεγάλο τίτλο..!

ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ:

Υλικά
Μοσχαρι με μανηταρια και ουισκι..
2 κιλά μοσχάρι ελιά χωρίς κόκκαλο
2-3 σκελίδες σκόρδο
1 ποτήρι του κρασιού λάδι
2 ποτήρια περίπου νερό
1 κουταλιά βούτυρο
1 κονσέρβα μανιτάρια κομμένα
1 σφηνάκι ουίσκι
500 γραμ. κρέμα γάλακτος


Τρόπος παρασκευής
Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το μοσχάρι να πάρει χρώμα.
Βάζουμε το λάδι και ρίχνουμε το σκόρδο ψιλοκομμένο να σωταριστεί.΄Επειτα προσθέτουμε περίπου 2 ποτήρια νερό (ίσα-ίσα να σκεπαστεί το κρέας) και το αφήνουμε να ψηθεί πολύ καλά.
Σε ένα μέτριο τηγάνι βάζουμε 1 κουταλιά βούτυρο (φυτίνη) και ρίχνουμε τα μανιτάρια να σωταριστούν.
Μόλις τραβήξουν τα υγρά σβήνουμε με το ουίσκι. Αφήνουμε να εξατμιστεί και ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος. Ανακατεύουμε καλά και τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα με το μοσχάρι συνεχίζοντας το ανακάτεμα.