Πάλι στους δρόμους η θρυλική Renault Alpine

0
98
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Νωρίτερα φέτος το γαλλικό brand, παρακλάδι της Renault, είχε παρουσιάσει το Alpine Vision Concept. Ένα κουπέ που αναβίωνε την θρυλική Renault Alpine A110 της δεκαετίας του ’60.

Η εταιρεία μας υποσχέθηκε ένα ελαφρύ, κεντρομήχανο, διθέσιο αυτοκίνητο στην ίδια φιλοσοφία με τις LotusExige και Alfa 4C. Οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι η Alpine θα κάνει πρεμιέρα μέσα στη χρονιά. Θα είναι το πρώτο νέο αυτοκίνητο της μάρκας από το 1995. Και φυσικά, ειδικοί και υποψήφιοι αγοραστές το περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία.

Το αφεντικό της Alpine, ο Michael van der Sande, δήλωσε στο Automotive News Europe ότι η παραγωγή του νέου μοντέλου θα ανακοινωθεί επίσημα σε ένα event αργότερα μέσα στη χρονιά. Ενώ ο Van der Sande αρνήθηκε να προσδιορίσει την ημερομηνία, ξεκαθάρισε ότι δεν θα είναι στο πλαίσιο μίας έκθεσης αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, η σχεδίαση του αυτοκινήτου παραγωγής δεν θα αποκλίνει σημαντικά από το εντυπωσιακό, λιτό και πανέμορφο concept. Λέγεται ότι θα έχει έναν κινητήρα 1,8 λίτρων με τούρμπο και απόδοση 300 ίππων, σε συνδυασμό με κιβώτιο διπλού συμπλέκτη. Η διατήρηση του βάρους χαμηλά αποτελεί προτεραιότητα, με τις εκτιμήσεις να κυμαίνονται από τα 1.050 ως τα 1.150 kg. Παρότι μιλάμε για μία σπορ κατασκευή, στο πνεύμα όπως είπαμε των Exige και 4C, ο Van der Sandre τόνισε ότι η Alpine θα είναι ένα πρακτικό αυτοκίνητο που θα μπορεί κανείς να χαίρεται καθημερινά, σε μεγαλύτερο βαθμό από την Lotus και την Alfa. 

Η εμπορική επιτυχία του κουπέ θα καθορίσει το μέλλον της Alpine. Αν πάει καλά η φίρμα θα ήθελε σύντομα να παρουσιάσει και ένα SUV.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn