Σουτιέν κόσμημα με κρύσταλλα για τα 20 χρόνια!

0
25
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

H Ιntimissimi είναι έτοιμη να λάμψει! Γιορτάζει 20 χρόνια θηλυκότητας δημιουργώντας ένα ιδιαίτερο κομμάτι αφιερωμένο στις γυναίκες.

Το εσώρουχο αναθεωρείται. Γίνεται ένα κομμάτι τέχνης. Όμορφο όσο ένα κόσμημα. Η Intimissimi διακόσμησε το σχέδιο με λαμπερά κρύσταλλα Swarovski ενώ έδωσε τεράστια προσοχή στη διαδικασία σχεδίασης. Tο απαραίτητο, απόλυτα μαύρο, στράπλες Monica λάμπει στην πλάτη του, εκεί που η microfibra καλύπτεται με πληθώρα κρυστάλλων. Με 325 κρύσταλλα, το εσώρουχο έχει σχεδιαστεί για να επιδεικνύεται. Τέσσερα διαφορετικά μεγέθη κρυστάλλων Swarovski εφαρμόστηκαν με το χέρι, ένα ένα, σε ένα προφορμαρισμένο σχέδιο, από το μεγαλύτερο στο μικρότερο. Χάρη στο glittering σπρέι φωτίζεται η πλάτη σαν ένα αστέρι που πέφτει.

Η παρουσίασή του στη σκηνή θα αποτελέσει αντανάκλαση των εκτυφλωτικών κρυστάλλων και της ενέργειας ενός κοινού που περιμένει τις νέες αφίξεις. Το Intimissimi on Ice είναι ένα μοναδικό θέαμα, μια παρέλαση celebrities και στυλ, όπου τα αστέρια της μόδας, ο χορός και η μουσική συναντούν την χορογραφία στον πάγο. ‘Ενα νέο σουτιέν συστήνεται. Ένα νέο κομμάτι που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τη Swarovski. Κυκλοφορεί σε περιορισμένη έκδοση: 6500 κομμάτια θα είναι διαθέσιμα, κάθε ένα θα φέρει security seal & serial number απευθείας ανιχνεύσιμο στο Swarovski website (www.crystals-from-swarovski.com) για την επιβεβαίωση της αυθεντικότητας των κρυστάλλων.

Η προτεινόμενη τιμή του σουτιέν θα είναι 89,90. Θα διατίθεται επίσης ένα μεταξένιο ζορζέτ τοπ με διπλά layers και 147 κρύσταλλα μαζί με ένα mandarin collar κι ένα ρομαντικό φιόγκο στη πλάτη. Μόνο 4500 κομμάτια από αυτό το ασυνήθιστα θηλυκό και stylish design θα είναι διαθέσιμα στην προτεινόμενη τιμή των 99.90€.

Και τα 2 κομμάτια είναι προορισμένα να φτάσουν σε 1257 καταστήματα στα τέλη Σεπτεμβρίου.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn