Φέρνει την Νέα Υόρκη…στο κέντρο της Κορίνθου!!!

0
18
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Το ιστορικό “Τροκαντερό”, άλλαξε χέρια.
Ενας νέος και επιτυχημένος επιχειρηματίας στον χώρο της εστίασης είναι ο νέος  ιδιοκτήτης  του πλέον ιστορικού bar της Κορίνθου.
Μαζί με τον ιδιοκτήτη αλλάζει και εποχή για το γνωστό στέκι που μεγαλούργησε στις δεκαετίες ’80 και ’90.
Λίγο πριν την 28η Οκτωβρίου θα ανοίξει τις πόρτες του να υποδεχθεί τους Κορίνθιους ένα νέο μαγαζί που θα φέρει πολλά νέα πράγματα στην εστίαση για την πόλη της Κορίνθου.
Η αυθεντική Αμερικάνικη κουζίνα έρχεται για πρώτη φορά στην Κόρινθο και μάλιστα με πολύπειρο σεφ ,που έχει δουλέψει σε μεγάλα μαγαζιά της  Αμερικής.

Το μαγαζί θα είναι ανοικτό όλες τις ώρες της ημέρας και  θα προσφέρει ότι μπορεί κανείς να φάει στο κέντρο της Νέας Υόρκης και με τιμές που όπως λένε οι υπεύθυνοι θα σοκάρουν.!
Ενα σύγχρονο Food-Bar, στην καρδιά της Κορίνθου στον πεζόδρομο πίσω απο το Πανεπιστήμιο, αναμένεται να γίνει το πιο Hot στέκι της πόλης.

Ετοιμαστείτε για Γεύματα που θα έτρωγε ο Harvey από το Suits αν απαρνιόταν τα κυριλέ εστιατόρια και διάλεγε ένα αυθεντικό  και πολύ δυνατό  american diner.

Οι Κορίνθιοι θα μπορούν πλέον  να δοκιμάσουν  αυθεντικό hot dog σε μπαγκέτα, pancakes, γλυκά που τα φτιάχνουν μόνοι τους και άλλες  υπέροχες επιλογές.

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ…!

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn