Ο Ναυτικός Όμιλος Κιάτου βράβευσε τους μικρούς κολυμβητές

0
17
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

O Ναυτικός Όμιλος Κιάτου διοργάνωσε μια λαμπρή εκδήλωση για να βραβεύσει τα παιδιά που συμμετείχαν στα θερινά τμήματα κολύμβησης που υλοποίησε το καλοκαίρι του 2016.

 Είναι η 8η συνεχής χρονιά που ο Ν.Ο. Κιάτου διοργάνωσε σεμινάρια κολύμβησης στο Κιάτο και η συμμετοχή παιδιών ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, καθώς υλοποιήθηκαν τρεις κύκλοι σεμιναρίων με πάνω από 100 συμμετοχές παιδιών.

Στην κατάμεστη αίθουσα του Ν.Ο. Κιάτου τα παιδιά παρέλαβαν τα βραβεία τους καταχειροκροτούμενα από τους γονείς και τους φίλους τους δηλώνοντας υπερήφανα:

«Μπορώ και χωρίς μπρατσάκια!»

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Σικυωνίων κ. Σπύρος Σταματόπουλος, ο οποίος τόνισε τη συνεισφορά του Ν.Ο. Κιάτου στον αθλητισμό του τόπου και συγχάρηκε τη διοίκηση για την πλούσια δράση του ιστορικού συλλόγου που φέτος κλείνει 40 χρόνια λειτουργίας και προσφοράς στον τόπο. Στην εκδήλωση παρευρέθησαν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Τάσος Λεονάρδος, οι Αντιδήμαρχοι κ. Γιάννης Μυττάς και Βασίλης Αλεξόπουλος, οι Πρόεδροι των νομικών προσώπων του Δήμου κ. Γιάννης Σωτηρόπουλος και Δημήτρης Ζάρκος, οι οποίοι βράβευσαν τους μικρούς κολυμβητές, ευχήθηκαν ό,τι καλύτερο για το μέλλον του συλλόγου και υποσχέθηκαν να είναι κοντά στο Ναυτικό Όμιλο με κάθε δυνατό τρόπο.

Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Κιάτου ευχαρίστησε τους γονείς των παιδιών για την εμπιστοσύνη που τόσα χρόνια δείχνουν στο σύλλογο και υποσχέθηκε πολλές δράσεις για μικρούς και μεγάλους. Παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία που περνάει η χώρα μας, ο Ν.Ο. Κιάτου θα συνεχίσει να δίνει σε μικρούς και μεγάλους ευκαιρίες για αθλητική δραστηριοποίηση, αποδράσεις κοντά στη φύση, με σεβασμό στο περιβάλλον και μακριά από κάθε είδους εθισμούς.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn