«Ανάρπαστη» η νέα συλλεκτική Ferrari

0
131
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

 Παρά τις απώλειες στο χρηματιστήριο και την στροφή σε πιο «οικονομικά» μοντέλα, η Ferrari συνεχίζει να αποτελεί «τρόπαιο». Sold out όλα τα νέα συλλεκτικά μοντέλα της, πριν καν κυκλοφορήσουν, αναφέρει το Bloomberg.
«Ανάρπαστη» η νέα συλλεκτική Ferrari -Sold out πριν κυκλοφορήσει

Tο νέο μοντέλο της Ferrari, το LaFerrari Aperta, το οποίο αποτελεί μιας περιορισμένης κυκλοφορίας (μόλις 200 οχήματα) έκδοση του σούπερ- αυτοκινήτου LaFerrari, με ανοιχτή οροφή, έγινε sold out πριν ακόμα κάνει την πρώτη του δημόσια εμφάνιση.

Το γεγονός αυτό αποδεικνύει πως εταιρία, η οποία δεν αποτελεί πλέον μέλος της οικογένειας της Fiat Chrysler Automobiles, παρά την απόφασή της να διευρύνει την σειρά των «οικονομικών» μοντέλων της, συνεχίζει να παράγει αυτοκίνητα που αποτελούν σύμβολο του πλούτου.

«Για εμάς μια περιορισμένη έκδοση είναι ένας τρόπος να επιβραβεύσουμε τους πελάτες μας», δήλωσε ο διευθυντής πωλήσεων της Ferrari, Enrico Galliera, στα αποκαλυπτήρια του μοντέλου στο Παρίσι.

H Ferrari βρίσκεται υπό πίεση μέχρι να αποδείξει πως η στρατηγική της, η οποία στοχεύει στον εντυπωσιασμό της παγκόσμιας ελίτ, δύναται να αποδώσει και χωρίς την υποστήριξη ενός μεγαλύτερου παίκτη.

Η τιμή της μετοχής της Ferrari βρίσκεται κάτω από τα $52 της IPO από τον Νοέμβρη και μετά, καθώς η φιλοδοξία της να επεκτείνει την επωνυμία της και σε άλλα είδη, εκτός από τα εξωτικά αυτοκίνητα, και να ανταγωνιστεί μάρκες-σύμβολα όπως η Hermes και η Louis Vuitton, απέτυχε να σημειώσει πρόοδο.

«Η ιστορία της μετοχής της Ferrari δεν είναι ακόμα πλήρως γνωστή», δήλωσε ο Massimo Vecchio, αναλυτής της Mediobanka. «Η εταιρία συνεχίζει να επιδεικνύει αναγνωρισιμότητα, αντοχή και ελαστικότητα στις μεταβολές της τιμής».
Η εταιρία σκοπεύει να αυξήσει την παραγωγή της στα 9.000 αυτοκίνητα συνολικά μέχρι το 2019, από τα 8.000 που παράγει τώρα.

Αυτό έχει βοηθήσει την μετοχή να ανακάμψει, μετά τις απώλειες που επέφερε το χαμηλό των $32 στις αρχές Οκτώβρη, λίγο μετά την IPO της Νέας Υόρκης. Οι μετοχές τελούν υπό διαπραγμάτευση σε τιμή κοντά στα $50 κατά το μεγαλύτερο μέρος αυτού του μήνα.

Η ζήτηση για την νέα LaFerrari Aperta, της οποίας η μηχανή προέρχεται από τα αγωνιστικά αυτοκίνητα της Ferrari Formula 1, αποδεικνύει πως το brand ακόμα συναρπάζει τους λάτρεις της, με τον διάσημο σεφ Gordon Ramsey να συγκαταλέγεται στους διάσημους αγοραστές της.

Δεν είναι όμως όλοι το ίδιο τυχεροί. Ο Αμερικανός συλλέκτης αυτοκινήτων πολυτελείας Preston Henn, 85 ετών, μήνυσε την Ferrari τον Αύγουστο, κατηγορώντας την πως αρνήθηκε να τού πουλήσει ένα από τα συλλεκτικά Aperta, παρά το γεγονός ότι έστειλε –όπως αποδείχθηκε- $1 εκατομμύριο στην εταιρία. Ο Henn ισχυρίστηκε πως η αποτυχία αγοράς του συγκεκριμένου μοντέλου έπληξε την φήμη του και αξίωσε αποζημίωση ύψους $75.000 από την Ferrari. H αγωγή του απορρίφθηκε αυτήν την εβδομάδα.

Τα πρώτα Aperta είναι προγραμματισμένο να παραδοθούν στους ιδιοκτήτες τους στις αρχές του επόμενου τριμήνου. Η εταιρία έχει επίσης ανακοινώσει την παραγωγή 350 αυτοκινήτων ειδικής παραγγελίας προκειμένου να γιορτάσει τα 70οστά της γενέθλια. Ακόμα και αυτά τα αυτοκίνητα είναι ήδη sold out, πριν ακόμα κατασκευαστούν.

Οι ειδικές εκδόσεις ενισχύουν την «σφραγίδα του brand καθώς φαίνεται πως πάντα υπάρχουν πολλοί περισσότεροι πελάτες για αυτά τα οχήματα από (τον αριθμό των πελατών) για τους οποίους η Ferrari είναι προετοιμασμένη να κατασκευάσει αυτοκίνητα», δήλωσε ο αναλυτής της IHS Markit, Ian Fletcher στο Bloomberg.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn