8 συμβουλές επιτυχημένων που θα αλλάξουν το μυαλό σου

0
35
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Εύκολα μπορεί κανείς να απογοητευτεί όταν προσπαθεί να πετύχει τα όνειρά του, κυρίως αν αυτά σχετίζονται με μια επιχείρηση ή με ένα επάγγελμα που απαιτεί ολοκληρωτική αφοσίωση και δουλειά ωρών.

Ο δρόμος για τη δημιουργία αξίζει. Στη συνέχεια θα διαβάσετε συμβουλές σημαντικών ανθρώπων, οι οποίοι κατάφεραν να μετατρέψουν τη μικρή τους επιχείρηση σε πασίγνωστο κολοσσό. Ίσως υιοθετήσετε κάποιες από αυτές.

THOMAS EDISON

«Eάν ένα πράγμα δεν σας χρησιμεύει τελικά όσο θα θέλατε, δεν σημαίνει ότι είναι και άχρηστο» – Τhomas Edison, εφευρέτης και επιστήμονας.

EDWIN LAND

«Δεν είναι ότι χρειαζόμαστε νέες ιδέες, απλά πρέπει να σταματήσουμε να σκεφτόμαστε τις παλιές» – Edwin Land, συν-ιδρυτής της Polaroid.

MARY KAY ASH

«Δεν παίζει ρόλο εάν το προϊόν που πουλάτε είναι αυτοκίνητο ή καλλυντικά. Μια εταιρεία είναι επιτυχημένη εάν και αυτοί που την “κρατούν” είναι επιτυχημένοι» – Mary Kay Ash, ιδρύτρια της εταιρείας καλλυντικών Mary Kay Cosmetics.

SARA BLAKELY

«Μην παρασύρεστε από αυτά που δεν γνωρίζετε. Αυτό μπορεί να είναι η μεγαλύτερη δύναμή σας. Βεβαιωθείτε ότι η ιδέα σας διαφέρει από τους άλλους» – Sara Blakely, ιδρύτρια της εταιρείας Spanx.

INGVAR KAMPRAD

«To πιο επικίνδυνο δηλητήριο είναι η αίσθηση του επιτεύγματος. Το αντίδοτο είναι καθε βράδυ να σκέφτεστε τί καλύτερο μπορείτε να κάνετε την επόμενη ημέρα» – Ingvar Kamprad, ιδρυτής της ΙΚΕΑ.

sumvoules-6

JW MARRIOTT

«Μεγάλες εταιρείες έχουν χτιστεί από ανθρώπους, οι οποίοι δεν σταματούν να σκέφτονται νέες ιδέες προκειμένου να βελτιώσουν τις επιχειρήσεις τους» – JW Marriott, ιδρυτής της ξενοδοχειακής αλυσίδας Marriott Corporation.

sumvoules-7

ΤΖΕΦ ΜΠΕΖΟΣ

«Εάν δεν μπορείτε να ταΐσετε μια ομάδα με δυο πίτσες, αυτό σημαίνει ότι είναι πολύ μεγάλη» – Τζεφ Μπέζος, CEO της Amazon.

WALTER ELIAS

«Εάν μπορείς να ονειρευτείς, κάντο!» – Walter Elias, ιδρυτής της Walt Disney.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn