Νανόπουλος: “Δεν μιλώ με στρατευμένους του Πνευματικού”

0
52
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Χθες προκαλέσαμε δημόσια τον κ.Νανόπουλο να πάρει δημόσια θέση για ένα θέμα που έχει ιδιαίτερη σημασία για εμάς σε προσωπικό και ηθικό επίπεδο.
Το τελευταίο πράγμα που με ενδιαφέρει είναι να δείξω Πνευματικοφροσύνη.
Εγώ δεν λειτουργώ με ρουφιάνους και αν κάτι με πειράζει το ξεκαθαρίζω άμεσα και δημόσια.

Ετσι κρατώ τους φίλους μου και έτσι με κρατάνε αυτοί 40 και πλέον χρόνια.
Ο κ.Νανόπουλος απάντησε.
Η απάντηση του είναι καθαρή και τον ευχαριστώ για αυτό.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ: ΔΕΝ ΜΙΛΩ ΜΕ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ
“Σε πρόσφατες περίεργες και αδιάφορες ως προς τη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ και εμού προσωπικά δηλώσεις πίστης προς τη δημοτική αρχή που απλώς αποπροσανατολίζουν τον κόσμο από τα ουσιαστικά ζητήματα της πόλης, ουδέν σχόλιο.  Καμία έκπληξη δεν μας προκαλούν .
 Το ποιοί χρειάζονται ανώνυμους  καταγγέλλοντες,  συκοφάντες, επιθέσεις και κέντρα παραπληροφόρησης ας αξιολογήσουν οι πολίτες  από το διαρκές περιεχόμενο, τους μόνιμους στόχους, το ύφος και το ήθος των όσων γράφονται. 
Η  ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ  συνεχίζει με καθαρό δημόσιο λόγο και κρίνεται από τους δημότες.  Τα δήθεν “καταγγελλόμενα”, τα αστεία “γκάλοπ” αυτά που έγιναν και αυτά που μαγειρεύονται , η παραγωγή ανύπαρκτων θεμάτων και οι “ιεραποστολικού” τύπου θεατρικές παραστάσεις δεν μας αφορούν. Δημόσιος διάλογος δεν μπορεί να γίνεται με φήμες και μισόλογα .
Και ο ίδιος προσωπικά και οι συνεργάτες μου λειτουργούμε πάντα στο φως και τη διαφάνεια  ,για αυτό άλλωστε δεν είχα ποτέ ούτε εγώ ούτε στενός μου συνεργάτης ιδιαίτερες συνομιλίες ,κοινωνικές συναναστροφές είτε  οικονομικές σχέσεις  με το περιβάλλον και ιδιοκτήτες των στρατευμένων  ΜΜΕ  του κ Πνευματικού κατά  δήλωσή τους ( Γ.Λάμπρου, Γ.Ναστούλης , Θ.Κάππος tv super )  κλπ.
Ελπίζουμε να υπάρξει κάποτε για το κοινό καλό ,  ουσιαστική συμβολή όλων στην επίτευξη υγιούς και σοβαρού πολιτικού διαλόγου  .
Βασίλης Νανόπουλος 
επικεφαλής της συμμαχίας πολιτών
και της μείζονος μειοψηφίας  του δήμου κορινθίων “
Δεν έχω να σχολιάσω τίποτα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΥ

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn