Γιατί οι καπνιστές μαριχουάνας είναι πιο λεπτοί

0
40
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Έρευνα δείχνει πως η μαριχουάνα ρίχνει τον Δείκτης Μάζας Σώματος, BMI (body mass index)
“Η χρήση μαριχουάνας συνδέεται με μια οξεία αύξηση της θερμιδικής πρόσληψης”. Μύθος ή πραγματικότητα; Έρευνα του πανεπιστημίου του Μαΐάμι έδειξε πως η μαριχουάνα όχι μόνο δεν συντελεί στο να γίνει κάποιος παχύσαρκος, αλλά από την άλλη, ρίχνει τον Δείκτης Μάζας Σώματος.
AdTech Ad

Σύμφωνα με την καθηγήτρια Isabelle C. Beulaygue, εκείνοι που καπνίζουν ένα τσιγάρο μαριχουάνας την ημέρα έχουν 3% χαμηλότερο BMI (Δείκτης Μάζας Σώματος, στα αγγλικά body mass index) σε σχέση με εκείνους που δεν καπνίζουν.

Η επιστημονική ομάδα της Beulaygue υπέβαλε σε πείραμα 13.000 ενήλικες, ηλικιών από 18 έως 26 ετών. Όλοι τους ήταν χρήστες μαριχουάνας. Οι συμμετέχοντες υπεβλήθησαν σε μετρήσεις σωματικών αναλογιών και δεικτών μάζας σώματος και οι μετρήσεις επαναλήφθηκαν έξι χρόνια μετά, όταν είχαν φτάσει σε ηλικίες από 24 έως 32 έτη.

Οι ερευνητές είδαν πως οι δείκτες μάζας ήταν 3,1% χαμηλότεροι για τις γυναίκες χρήστες σε σχέση με εκείνες που δεν καπνίζουν μαριχουάνα και αντιστοίχως 2,7% χαμηλότεροι για τους άντρες.

Έτερη έρευνα του πανεπιστημίου της Νεμπράσκα, έδειξε ότι οι ενεργοί χρήστες μαριχουάνας είχαν υψηλότερα επίπεδα HDL (καλή χοληστερόλη) ενώ τα επίπεδα ινσουλίνης των καπνιστών μειώθηκαν κατά 16 τοις εκατό και η αντίσταση στην ινσουλίνη τους (κατάσταση κατά την οποία ο οργανισμός έχει πρόβλημα απορρόφηση της γλυκόζης από το αίμα) μειώθηκε κατά 17 τοις εκατό.

Κοινώς, η μαριχουάνα δεν συντελεί στο να αυξηθεί το σωματικό βάρος κάτι που ενδεχομένως εξηγεί το γιατί οι χρήστες μαριχουάνας έχουν χαμηλότερη συχνότητα εμφάνισης διαβήτη.

Η έρευνα της Isabelle C. Beulaygue δημοσιεύθηκε στο The Journal of Mental Health Policy and Economics. Οι δημιουργοί της αναφέρουν πως δεν προτείνουν τη χρήση μαριχουάνας στους αναγνώστες, καθώς στόχος τους ήταν να ελέγξουν τους ισχυρισμούς που συνδέουν την αύξηση του πάχους με τη χρήση της σε περιοδική βάση.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn