Αυτή η συνέντευξη Πανούση πρέπει να γίνει μάθημα στο Λουτράκι!

0
16
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Μία μοναδική συνέντευξη έδωσε ο πρώην υπουργός Γιάννης Πανούσης σε δύο μπλογκ του Λουτρακίου, η οποία ξέφυγε απο κάθε γνωστό όριο και άνοιξε κυριολεκτικά νέους δρόμους για την αυτοδιοίκηση, την κοινωνία,τον πολίτη και για την πόλη.
Την Πλατωνική πόλη αλλά και την πόλη της καθημερινότητας.
Ο καθηγητής πιο ζουμερός απο ποτέ, σχεδιάσε με τον λόγο του όχι απλά μία νέα αρχιτεκτονική για την αυτοδιοίκηση αλλά προσδιόρισε επακριβώς τα βήματα που οφείλει να κάνει μία πόλη για να αποκτήσει ταυτότητα και προοπτική.
Για να είναι ανθρώπινη, φιλική και σύγχρονη.
Χωρίς να χαριστεί στους πολίτες-πελάτες, που αγιοποιούνται απο τον λαϊκισμό επειδή με την ψήφο τους επιλέγουν με ιδιοτέλεια και άγνοια συνήθως την χειρότερη λύση που είναι πιο κοντά στο μυαλό τους.
Με απλά παραδείγματα περιέγραψε ένα σχέδιο ανάπτυξης του Λουτρακίου, που θα συναντηθεί με το μέλλον πολύ αργά αν δεν βρεθούν οι άνθρωποι που θα το καταλάβουν και θα το τρέξουν.
Ενα σχέδιο που χωρίς βερμπαλισμούς αξιοποιεί κάθε διαθέσιμο ανθρώπινο και φυσικό πόρο χωρίς να απαιτούνται χρήματα αλλά δημιοργικότητα,αποφασιστικότητα και δράσεις.
Χρησιμοποιώντας την Πανεπιστημιακή του γνώση και εμπειρία πέτυχε να επανακιννήσει απλές ιστορίες που μπορούν να γίνουν εργαλεία ανάπτυξης και κοινωνικής εξέλιξης.
Ο Πανούσης δεν λαϊκίζει και πολλές φορές κρίνεται επειδή έχει ελιτίστικη αντίληψη και στάση.
Ομως στην συνέντευξη του έδωσε στο Loutraki-blog και το Perahora.gr, έσπασε όλα τα ταμπού και τις κοινωνικές αγκυλώσεις που μίκρυναν το Ευρωπαϊκό Λουτράκι και το οδήγησαν σε αδιέξοδο.

Αυτή την συνέντευξη θα πρέπει κάποια στιγμή να την βάλουν στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του Λουτρακίου, να την ακούσουν όσοι πολιτεύονται και ασχολούνται με τον δήμο για μήπως και απελευθερωθεί η πόλη και οδηγηθεί στο μέλλον.
Στα δικά μου αυτιά ήταν η αρτιότερη ιστορική διακήρυξη για το Λουτράκι.
Ο καθηγητής έχει την πολυτέλεια να μιλήσει.
Οποιος άκουσε-άκουσε.
Οπως κατάλαβε-κατάλαβε.
Ο λόγος αυτός όμως καταγράφηκε και είναι πέρα απο τα εφήμερα η ιστορική συνεισφορά του στην πόλη του.
Για να απαντηθεί και το ερώτημα αν δυνητικά θα μπορούσε να ασχοληθεί με τον δήμο το 2019 ήταν εξαιρετικά σαφής.
Σε αυτόν τον δήμο δεν έχει δουλειά.
Σε ένα δήμο πολιτών που ξέρουν τι θέλουν. Που ξέρουν τι λάθη έκαναν και είναι έτοιμοι να παλέψουν ένα σχέδιο τότε η συνεισφορά του είναι δεδομένη.
Οι καλές ιδέες είπε δεν επιβάλλονται και κανείς δεν έχει την δύναμη να τις επιβάλλει εκτός αν είναι βλάξ.
Οσο το ιστορική υποκείμενο της αλλαγής στο Λουτράκι (οι πολίτες) εξαντλούνται σε συζητήσεις των καφενείων τόσο το μέλλον έρχεται πιο δύσκολο.

Γ.Λ.
Σεπτέμβριος 2016
Street life

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn