Αγενείς και άσχετοι ιδιοκτήτες και η ακρίβεια κλείνουν μαγαζιά!

0
2

Είναι κρίμα πολύ καλά μαγαζιά που θα μπορούσαν να είναι σημεία αναφοράς για την πόλη να τα χαλούν οι ιδιοκτήτες τους ή το άσχετο και αγενές προσωπικό τους.
Υπάρχει μαγαζί που αντικειμενικά είναι πέρα απο τα συνηθισμένα και θεωρείται υψηλής ποιότητας στέκι.
Ο ιδιοκτήτης του όμως είναι αγενέστατος και θεωρεί ότι οι πελάτες του κάνουν χάρη που πηγαίνουν και του αφήνουν λεφτά.
Το μαγαζί αυτό είναι απο κάθε άποψη υψηλών προσδιαγραφών και καλαίσθητο.
Εχει καλή ποιότητα και καλές τιμές αλλά μόλις μπαίνεις μέσα νοιώθεις οτι είσαι ανεπιθύμητος απο την στάση τόσο του ιδιοκτήτη όσο και του φοβισμένου προσωπικού.

Οταν ο ιδιοκτήτης είναι εμμονικά άσχετος
Δεν αρκεί να έχεις λεφτά για να φτιάξεις ένα καλό χώρο. Χρειάζεται να έχεις στοιχειώδες μυαλό και το σημαντικότερο να ξέρεις ότι οι δυνατότητες σου είναι περιορισμένες.
Βλέπουμε τον τελευταίο καιρό μαγαζιά στα οποία επενδύονται αστρονομικά για την εποχή ποσά να μην πηγαίνουν γιατί ο επιχειρηματίας είναι απλά ξερόλας.
Αποτέλεσμα να διαλύουν το μαγαζί και να επιβεβαιώνουν όλες τις παροιμίες μαζί.


Η ακρίβεια δεν κάνει την ποιότητα
 Και το τρίτο κακό της Κορινθιακής αγοράς είναι οι τιμές.
Κάποιοι δεν κατάλαβαν ότι ο καιρός της αρπακτής έχει περάσει προ πολλού.
Η ακρίβεια δεν κάνει την ποιότητα και μαθηματικά οδηγεί σε απαξίωση.
Ενα κρασί εμφιαλωμένο που αγοράζεται 4 ευρώ με το ζόρι δεν μπορεί να σερβίρεται 32 ευρώ.
Είναι ασέβεια στον πελάτη, ο οποίος πλέον προσέχει που και πως θα χαλάσει τα λεφτά του.
Και στις περιπτώσεις έχουμε συγκεκριμμένα μαγαζιά της Κορινθίας τα οποία περιγράφουμε.
Μαγαζιά που αν ήταν αλλοιώς θα ανέβαζαν επίπεδο στην εστίαση και την διασκέδαση.
Δυστυχώς όμως δεν είναι και ήδη έχουν αρχίσει να φαίνονται τα λουκέτα, που θα αφήσουν όμως και δεκάδες ανέργους..!