Γιορτάζουν τα 70 χρόνια τα κρασιά “Λαφαζάνης”!

0
87
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Η οινοποιία Λαφαζάνη γιορτάζει φέτος τα 70 χρόνια της στον οινικό χώρο (1946 – 2016) .
Κάθε αληθινό κρασί διηγείται μια ιστορία ζωής. Η δική μας ιστορία μας είναι μια πορεία 66 χρόνων αφοσίωσης, δημιουργίας και συνεχούς αναζήτησης. Μια συναρπαστική ιστορία οινοποίησης που βρίσκεται σε στενή επαφή με τις ρίζες της, διατηρώντας ακόμη και στις πιο σύγχρονες μεθόδους παραγωγής το ακριβό νήμα της παράδοσης.
Αυτή είναι η κληρονομιά και η ταυτότητά μας: Αναλλοίωτες αρχές και αξίες ζωής, πολύτιμες γνώσεις και εμπειρίες δύο γενιών και ένα όνομα συνώνυμο όχι μόνο της κορυφαίας ποιότητας αλλά και του πάθους για μια όλο και βαθύτερη και πιο ζωντανή σχέση με τη φύση, το περιβάλλον και τον οινικό πολιτισμό.

1946
Ο Βασίλης Λαφαζάνης ξεκινά την παραγωγή κρασιών στον Πειραιά, όπου είχε εγκατασταθεί η οικογένεια μετά τον ξεριζωμό της από τη Σμύρνη το 1922.

1960
Δημιουργείται το πρώτο ιδιόκτητο οινοποιείο της οικογένειας στη Μαγούλα Αττικής.

1985
Ο γιος του Βασίλη, Σπύρος Λαφαζάνης, έχοντας μεγαλώσει μέσα στα αρώματα του κρασιού και μετά από σπουδές οινολογίας στο Χημικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών, συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση θέτοντας ένα νέο στόχο: την αξιοποίηση των μοναδικών ποικιλιών που μπορεί να φιλοξενήσει η ελληνική γη, με τη συνδρομή της σύγχρονης τεχνολογίας και των νέων επιστημονικών μεθόδων οινοποίησης.

1993

Αποφασίζεται η δημιουργία ενός υπερσύγχρονου οινοποιείου σε μια από τις πιο σημαντικές οινοποιητικές περιοχές της Ελλάδας, στη ζώνη ΠΟΠ Νεμέα. Πιστεύοντας στις δυνατότητες και τις προοπτικές της περιοχής, ο Σ. Λαφαζάνης – ο πρώτος μη τοπικός οινοποιός που εγκαθίσταται και επενδύει στη Νεμέα – ανοίγει το δρόμο για την εγκατάσταση και άλλων γνωστών οινοποιητικών εταιρειών.

Σήμερα

Αξιοποιώντας τις πιο ενδιαφέρουσες ελληνικές και διεθνείς ποικιλίες από επιλεγμένα, δυναμικά αμπελοτόπια και με συγκριτικό πλεονέκτημα την άριστη σχέση ποιότητας-τιμής, η οινοποιία Λαφαζάνη κατέχει σήμερα μια ισχυρή θέση στην ελληνική αγορά, ενώ το 20% της παραγωγής εξάγεται σε περισσότερες από 10 χώρες (ΗΠΑ, Κίνα, Γερμανία, Αγγλία, Καναδάς κ.ά.)

Ενσωματωμένο αισθητικά στο πανέμορφο φυσικό τοπίο και περικυκλωμένο από ιδιόκτητους αμπελώνες που απλώνονται στις πλαγιές του λόφου Φωκά σε υψόμετρο 300-400 μέτρων, το οινοποιείο Λαφαζάνη αποτελεί μια από τις πιο σύγχρονες οινοποιητικές μονάδες της χώρας. Διαθέτοντας περισσότερα από 50 προϊόντα όλων τις οινικών κατηγοριών και με παραγωγική δυνατότητα που μπορεί να φτάσει και τους 5.000 τόνους το χρόνο, το εμβληματικό οινοποιείο αναδεικνύει τις γηγενείς ποικιλίες του ελληνικού αμπελώνα αλλά και ξένες ποικιλίες που ευδοκιμούν στο χαρισματικό κλίμα της περιοχής – ένα τόπο διαχρονικού διαλόγου των Ελλήνων με τη φύση και την ιστορία. Το οινοποιείο, το οποίο καλύπτει έκταση 4.000 τ.μ. και απασχολεί 25 εργαζόμενους με μέσο όρο ηλικίας τα 35 χρόνια, ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις και των πιο σύγχρονων μεθόδων οινοποίησης, συνεχίζοντας την πρωτοποριακή αξιοποίηση της παράδοσης. Στις εγκαταστάσεις του περιλαμβάνεται ένα άρτια εξοπλισμένο χημείο, επανδρωμένο με εξειδικευμένο επιστημονικό
προσωπικό, για ακριβείς μετρήσεις και αναλύσεις των κρασιών και για έλεγχο της ποιότητας με βάση τα διεθνή πρότυπα, καθώς και ένα “Μικρό Οινοποιείο” όπου δοκιμάζονται νέα βιολογικά προϊόντα και διασταυρώσεις ποικιλιών. Η παλαίωση των κρασιών γίνεται σ’ ένα ιδανικό και ήρεμο περιβάλλον. Στο κελάρι η θερμοκρασία παραμένει σταθερή καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου στους 18°C-20°C, εξασφαλίζοντας άριστες συνθήκες οινοποίησης και συντήρησης, ενώ όλα τα βαρέλια, κυρίως γαλλικής προέλευσης, είναι δρύινα και ανανεώνονται συνεχώς. Στις εγκαταστάσεις του οινοποιείου περιλαμβάνεται επίσης και μια μεγάλη αίθουσα για την υποδοχή επισκεπτών, την παρουσίαση νέων προϊόντων και τη διοργάνωση σεμιναρίων οινογνωσίας, καθώς και ένα εστιατόριο με πιάτα ειδικά επιλεγμένα ώστε να συνοδεύουν ιδανικά τα χαρακτηριστικά των κρασιών. Το οινοποιείο Λαφαζάνη είναι εύκολα προσβάσιμο από τον κόμβο Αγίου Βασιλείου – Αρχαίων Κλεωνών, στο 104° χλμ της εθνικής οδού Αθηνών-Τρίπολης.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn