«Ωρίμασε» σαν τον George Clooney

0
30
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

O 55χρονος ηθοποιός μεταλλαμπάδεψε τις γνώσεις του σχετικά με το πώς οι άνδρες μπορούν να γερνούν… χαριτωμένα όπως αυτός.

Ο Clooney είπε: «Για εμένα η πλαστική χειρουργική ή το να βάφεις τα μαλλιά σου δεν υπήρξε ποτέ σαν επιλογή ή θέμα. Δεν νομίζω ότι θα έχουν και πολύ νόημα αυτά, ειλικρινά. Έχω δει να συμβαίνει – ιδιαίτερα για τους άνδρες – αλλά δεν νομίζω ότι λειτουργεί στην πραγματικότητα, για την ακρίβεια νομίζω ότι σε κάνει να φαίνεσαι μεγαλύτερος».

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι ποτέ δεν μπήκε στον πειρασμό να βρεθεί στο χειρουργείο για πλαστική ή να βάψει τα μαλλιά του γκρι: «Είμαι μεγάλος οπαδός της ιδέας ότι δεν μπορείς να προσπαθείς να δείχνεις νεότερος, απλά πρέπει να κοιτάξεις και να βρεις το καλύτερο που μπορείς, για την ηλικία την οποία διανύεις».

Στη συνέχεια της κουβέντας συμπλήρωσε: «Νομίζω ότι για όλους μας, θα πρέπει να έρθουμε σε συμφωνία με το γεγονός ότι μεγαλώνουμε και να μην προσπαθούμε να το καταπολεμήσουμε. Έχετε δύο επιλογές, οι οποίες είναι είτε να μεγαλώσετε είτε να πεθάνετε».

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn