Οι MAD M.A.C από την Tomorrowland στο Cocoon!

0
43
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Oι Djs & producers MAD M.A.C έχουν κάνει αισθητή την παρουσία τους τα τελευταία χρόνια στην εγχώρια και παγκόσμια DJ scene.

Όντες φιλόδοξοι και σκληρά εργαζόμενοι κατάφεραν σε σύντομο χρονικό διάστημα να έχουν κάλεσμα σε μεγάλα φεστιβάλ, όπως εκείνα της Ίμπιζα (Amnesia), του Βελγίου (Tomorrowland), της Ελλάδας (Cavo Paradiso Mykonos, Dreamland Festival & Cocoon Loutraki) και της Μεγάλης Βρετανίας, με σκοπό να παρουσιάσουν το μοναδικό και άκρως ξεσηκωτικό τους performance μπροστά σε πολυποίκιλα πλήθη.

Τα δυο αδέρφια, ο Alex με παρουσία στην ελληνική dj σκηνή από το 2005 κι ο αδερφός του, Chris, που έκανε το ντεμπούτο του το 2009, κάνουν παραγωγές για αμέτρητους καλλιτέχνες κυρίως του εξωτερικού, ενώ γνωρίζουν πολύ καλά πώς να παρτάρουν και να προκαλούν φρενίτιδα στο εκάστοτε κοινό υπό τους ήχους και την ενέργειά τους.

Κι όχι μόνο αυτά. Με την πρόσφατη παρουσία τους στην Tomorrowland, μας έκαναν υπερήφανους και κατάφεραν να ανεβάσουν την Ελλάδα στον μουσικό χάρτη της ηλεκτρονικής μουσικής.
Αυτή την Κυριακή λοιπόν, προσγειώνονται στο Cocoon Loutraki όπου χωρίς αμφιβολία, όσοι δώσετε το «παρών» θα ζήσετε μια αξέχαστη, μουσική εμπειρία, μια ακόμα μοναδική… Summer Night in Paradise.
Περισσότερα από κοντά, την Κυριακή 31 Ιουλίου. Αποχαιρετάμε δυναμικά τον Ιούλιο!

Cocoon Now and forever!
Info
Cocoon Loutraki
Λεωφόρος Ποσειδώνος 2, Λουτράκι
Τηλ. 27440 66660

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn