Πιτσάκης: Ενωμένοι να κάνουμε την “Κορινθία 2016”

0
10
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ο υποψήφιος πρόεδρος για το Επιμελητήριο Κορινθίας κ.Παναγιώτης Πιτσάκης,ζητώντας απο όλους τους εμπλεκόμενους φορείς να συνεργαστούν για να γίνει το φθινόπωρο η έκθεση “Κορινθία 2016”.
Ο κ.Πιτσάκης αναφέρει:

Η Πανελλαδική Έκθεση «Κορινθία 2016» είναι μια σημαντική επιχειρηματική εκδήλωση για τον τόπο μας, που με επιτυχία καθιέρωσε το Επιμελητήριο Κορινθίας.
Μια έκθεση που προβάλει τις τοπικές μας επιχειρήσεις, δίνει την ευκαιρία σε επιχειρήσεις άλλων περιοχών της Ελλάδας να έρθουν στον τόπο μας, φέρνει κόσμο στην Κορινθία, την οποία καθιστά σημείο αναφοράς το διάστημα αυτό. Ως επιχειρηματίας – εκθέτης έμεινα ικανοποιημένος από την συμμετοχή και της δικής μου επιχείρησης στην τελευταία έκθεση. Ως πολίτης αυτού του τόπου, με ευχαριστεί να βλέπω στην Κορινθία να διοργανώνονται σημαντικά γεγονότα με τέτοια εμβέλεια.
Το περασμένο έτος, λόγω της ιδιαίτερα δύσκολης οικονομικής συγκυρίας και των capital controls η έκθεση δεν κατέστη δυνατό να διοργανωθεί. Φέτος, πρέπει πάση θυσία αυτή η επιτυχημένη έκθεση να ανοίξει και πάλι τις πόρτες της και οφείλουμε όλοι να συμβάλουμε σε αυτό. Να ανοίξει τις πόρτες της σε έναν χώρο φυσικά που θα πληροί της προδιαγραφές, νόμιμο και ασφαλή για όλους, λειτουργικό και ευχάριστο. Αυτός ο χώρος θα πρέπει να είναι όσο το δυνατό κοντά στην έδρα του νομού, στην πόλη της Κορίνθου και αν γίνεται στο κέντρο αυτής, ώστε η λειτουργία της να υποστηρίξει ταυτόχρονα την αγορά της Κορίνθου και φυσικά να προβάλει την Κόρινθο.
Εγώ, ως επιχειρηματίας θα είμαι εκεί, με το περίπτερο της επιχείρησής μου, προσδοκώντας τα καλύτερα. Όμως για την επιτυχία αυτής της έκθεσης, πρέπει να συμβάλουν όλοι, υποστηρίζοντας την διοργάνωση μέσα από τον θεσμικό τους ρόλο. Σε καμία περίπτωση όμως, δεν μπορώ να δεχτώ, αυτή η έκθεση να γίνεται αιτία αντιπαράθεσης, προκαλώντας αρνητικές εντυπώσεις πριν καν διοργανωθεί και πάλι, γεγονός που μπορεί να την απαξιώσει και να την δυσφημίσει.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn