Ηρθε η ώρα τα “Παύλεια” να κάνουν το μεγάλο βήμα!

0
20
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Απόγευμα Κυριακής και ο Απόστολος Παύλος στην Κόρινθο ήταν πλημμυρισμένος κόσμο.
Η εκδήλωση στα πλαίσια των “Παυλείων 2016”, είχε φέρει τους πιστούς στην εκκλησία.
Εξω απο τον Απόστολο Παύλο και στους γύρω δρόμους ήταν παρκαρισμένα πούλμαν απο διάφορες περιοχές της Ελλάδας που είχαν φέρει πιστούς να παρακολουθήσουν το Γ’ Φεστιβάλ Βυζαντινών χοροδιπών που έγινε στο προαύλιο του Μητροπολιτικού ναού.
Η ίδια εικόνα με τα πούλμαν και τους πιστούς που έρχονται ακόμα και απο την Βόρεια Ελλάδα στην Κόρινθο είναι γνώριμη κάθε φορά που γίνεται εκδήλωση στα πλαίσια τιμής στον Απόστολο των Εθνών.
Ο θεσμός “Παύλεια” που διοργανώνει κάθε χρόνο η Μητρόπολη έχει γίνει πανελλήνιος πλέον και φέρνει χιλιάδες ανθρώπους να προσκυνήσουν στον καθεδρικό ναό.
Είναι γνωστό ότι ο προσκυνηματικός τουρισμός στην Ελλάδα αλλά και τις χώρες της Ορθοδοξίας είναι όχι μόνο ανερχόμενος αλλά και πολλά υποσχόμενος.
Είναι δε σίγουρο ότι αν είχε υποστήριξη ο Μητροπολίτης κ. Διονύσιος θα έδινε στα “Παύλεια”, παγκόσμια και πανορθόδοξη διάσταση με ότι αυτό σημαίνει για την εκκλησία,την πόλη και την τοπική αγορά.
Ο Απόστολος Παύλος έχει εκατομμύρια πιστούς σε όλο τον κόσμο ιδιαίτερα δε στην Απω Ανατολή.
Παρά της προσπάθειες της Εκκλησίας η Κόρινθος δεν έχει ακόμα αξιοποιήσει το τεράστιο κεφάλαιο του Αποστόλου.
Το ξέρουν πολύ καλά αυτό όσοι μπορούν να δούν τα πούλμαν που σταματούν καθημερινά με τουρίστες στο Αρχαίο λιμάνι των Κεχρεών που θέλουν να ψηλαφίσουν τα ίχνη του μεγίστου των Αποστόλων.
Πιστεύουμε ότι ήρθε ο καιρός να γίνει το επόμενο μεγάλο βήμα.

Γ.Λ.
Street life
Ιούνιος 2016

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn