Στο Επιμελητήριο ο Βερναδάκης

0
35
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Συνάντηση με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κορινθίας  Βασίλη Νανόπουλο είχε την Κυριακή 12 Ιουνίου, κατά την επίσκεψη του στην Κόρινθο ο αναπληρωτής υπουργός διοικητικής μεταρρύθμισης  κ. Χ. Βερναρδάκης .

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, στα θέματα αρμοδιότητος του υπουργού, μεταξύ άλλων ζήτησε την πλήρη ηλεκτρονική διακυβέρνηση, την απλοποίηση των διαδικασιών αδειοδότησης επιχειρήσεων, την μείωση του αριθμού των πιστοποιητικών και την αύξηση της διάρκειας ισχύος τους  κ.α. Μιλώντας γενικότερα για τα αιτήματα των επιχειρήσεων αναφέρθηκε στην έλλειψη ρευστότητας, την πληρωμή των οφειλών του κράτους προς τις επιχειρήσεις ,την υψηλή φορολογία, την πολυνομία κλπ.

Παρουσία των βουλευτών του σύριζα  Μ. Θελερίτη ,  Γ. Τσόγκα  και του Γ.Γ κ. Χ. Κασίμη ,  παρέμβαση στην συζήτηση είχαν ο οικονομικός επόπτης του επιμελητηρίου  Σ. Σπηλιωτακάρας, ο γραμματέας Δ. Σουφρίλας, ο επικεφαλής της μειοψηφίας  Β. Μπισμπίκης, η πρόεδρος της ΟΕΒΕ Μ. Ταουξίδη, ο πρόεδρος του εργατικού κέντρου Κ. Κατεμής, εκπρόσωπος του εμπορικού συλλόγου Α.Καϊλάνης, εκπρόσωπος του Διοικητού του Νοσοκομείου Κορίνθου Ν. Καμπά, ο δημοτικός σύμβουλος Γ. Καρασσάβας, και πολλοί άλλοι παριστάμενοι .

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn