Είναι αλήθεια ότι ο απόλυτα επιτυχημένος μάνατζερ και επιχειρηματίας Βαγγέλης Μητρογιάννης, γράφει την ιστορία της Κορινθιακής διασκέδασης.
Πάντα με το διαχρονικό Cocoon, αλλά και με το “Πευκάκι” μέχρι το περσινό καλοκαίρι.
Αλήθεια είναι επίσης ότι εδώ και καιρό ο κ.Μητρογιάννης επιχειρεί να να προσθέσει με επιτυχία την κουζίνα του στο Cocoon.
Φέτος κατέφυγε στον πολύ γνωστό Ελληνα σεφ Δημήτρη Σκαρμούτσο για να φτιάξει τα πιάτα που θα κάνουν την διαφορά και θα βάλουν το μαγαζί με επιτυχία και στον χώρο της εστίασης.
Οι πληροφορίες λένε ότι ο σεφ για να υπογράψει τα 5 νέα πιάτα του Cocoon, πήρε ένα αστρονομικό για την εποχή ποσό που έχει αφήσει άφωνη την τοπική αγορά.
Το ποσό είναι πολύ μεγάλο.
Η ποιόητα του βέβαια είναι δεδμονένη αλλά μένει να δούμε αν θα αρέσουν τα νέα πιάτα στους Κορίνθιους και Αθηναίους φαν του διάσημου μαγαζιού.
Η κίνηση αυτή του Βαγγέλη Μητρογιάννη δεν είναι τυχαία αφού ακριβώς δίπλα του φέτος το καλοκαίρι θα έχει τον ισχυρό ανταγωνισμό των Φιλίππου-Κοερομηλά που ξεκίνησαν εντυπωσιακά.
Η συνέχεια αναμένεται συναρπαστική.!